Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi leipomuksista tulee kovia? Liikaa jauhoja, lämpöä, paistoaikaa?

Vierailija
30.05.2010 |

Ihan samalla reseptillä tein kun ennenkin ja nyt kaikki kolme eri muna-sokeripohjaista leivonnaista sitkistyivät ja ovat suoraan sanoen pilalla.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
30.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli täytekakusta ja kääretorttupohjasta. Ehkä vispasin liian vähän? Tuntui kyllä että vaahdosta ei tule tarpeeksi kuohkeaa sitten millään.

Vierailija
2/3 |
30.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja jauhot sekoitetaan varovasti kääntäen. Hyvä keino kuohkeuttaa on vatkaamisen puolivälissä laittaa pari tilkkaa kiehuvaa vettä. Sama määrä jauhoja, munia ja sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
30.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vika munissa. Liian tuoretta tavaraa oli.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä yhdeksän