Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko tavallisessa uunissa tehdä pataa ja paistaa esim. marenkilevyä samaan aikaan?

Vierailija
06.05.2010 |

Lihapata siis jo uunissa ja tekisi mieli kokeilla Brita-kakkua, jossa uunipellillä paistetaan marenkikerrosta. Onnistuisiko yhtäaikaa samassa uunissa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja pata porisee alimmalla tasolla. Tarttuuko siitä muuten makua marenkiin jos tuo paistaminen yhtäaikaa onnistuu?

Vierailija
2/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta maku voi kyllä tarttua :-(



Etkö malttaisi odottaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ottavan makua, ja eihän se pääse kuivamaan höyryisessä uunissa.

Vierailija
4/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä maltain vielä hetken :)Pata on kumminkin pian valmista ja pitäisi tässä muussikin tehdä.

Vierailija
5/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kuivu, jos pata siellä porisee. Eli eri aikaan uuniin.

Vierailija
6/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsentäis monessa tasossa yhtä aikaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paremmin ruokia juuri silloin jos niitä on useammassa tasossa uunissa.



ap

Vierailija
8/8 |
06.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämpötilat on varmaan eri.



Mutta tärkein on tuo kosteus. Pata höyrystää uunia, niin ei varmasti leivonnainen onnistu samaan aikaan.