Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Voiko tavallisessa uunissa tehdä pataa ja paistaa esim. marenkilevyä samaan aikaan?
06.05.2010 |
Lihapata siis jo uunissa ja tekisi mieli kokeilla Brita-kakkua, jossa uunipellillä paistetaan marenkikerrosta. Onnistuisiko yhtäaikaa samassa uunissa?
Kommentit (8)
mutta maku voi kyllä tarttua :-(
Etkö malttaisi odottaa?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä ottavan makua, ja eihän se pääse kuivamaan höyryisessä uunissa.
Ehkä maltain vielä hetken :)Pata on kumminkin pian valmista ja pitäisi tässä muussikin tehdä.
Ei kuivu, jos pata siellä porisee. Eli eri aikaan uuniin.
kypsentäis monessa tasossa yhtä aikaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
paremmin ruokia juuri silloin jos niitä on useammassa tasossa uunissa.
ap
Lämpötilat on varmaan eri.
Mutta tärkein on tuo kosteus. Pata höyrystää uunia, niin ei varmasti leivonnainen onnistu samaan aikaan.
Alue: Aihe vapaa
Ja pata porisee alimmalla tasolla. Tarttuuko siitä muuten makua marenkiin jos tuo paistaminen yhtäaikaa onnistuu?