Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pikaista apua - jauhelihan kayttopaiva

Vierailija
13.04.2010 |

Viimeinen kayttopaiva 11.4 - voinko viela kayttaa kuitenkin tanaan?



Joo, tyhma kysymys ehka, mutta en ole kasvissyojana lihaexpertti :-)





Kiitti vastauksista.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos on punaista, niin on kunnossa

jos on harmaata ja tuoksuu, niin ei ole syötävää

Vierailija
2/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

punaista ja tuoksuu ihan hyvalle.



Taidan uskaltaa siita pihvit pyorayttaa.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta yleensä omat aistit on aika hyvä tapa sanoa, onko liha tai muu ruoka-aine kunnossa.

Vierailija
4/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

edeltävänä päivänä menneet jauhelihat. Yksi paketti jo syöty eikä tullu oireita, uskalletaan varmaan toinenkin syödä.

Vierailija
5/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

huonosta laadusta on ollut paljon juttua lehdissä. Minä en käyttäisi vanhentunutta jauhelihaa. Ne näyttää välillä harmailta, vaikka viimeinen käyttöpäivä olisi edessä päin.

Vierailija
6/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harva kotijääkaappi on edes tarpeeksi kylmä jauhelihalle. Jauheliha pitäisi valmistaa samana tai viimeistään seuraavana päivänä, kun se on kaupasta tuotu.



Toivottavasti et aio kenellekään vieraille ainakaan tarjota noita pihvejä.