Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä ruokaa härästä,kaupassa oli joku file? pötkö vakuumissa

Vierailija
26.03.2010 |

miten siitä saisi idioottivarmasti hyvää??

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä osta kallista lihaa

Vierailija
2/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän riippuu siitä, että onko tuo filepötkö ulko- vai sisäfilettä.



Samaa mieltä edellisen kanssa, älä tuhlaa rahojasi noihin, mikäli et tuota vertaa tiedä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

onpas vaikea kertoa ohjetta oli se sitten sisä- tai ulkofilettä,taitaa olla ylläolevillekkin liian vaikea valmistaa.. kyllähän täällä muutenkin kysytään ruuanlaittoon liittyviä ohjeita..missä asteessa kana paistetaan,sulatetaanko margariini ym ym

Vierailija
4/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eri lihalaadut kypsennetään eri menetelmillä urpo.



Mutta jos tosiaan pötkösi on fileetä sen voi ihan paistaa. Sisäfilee paksuna klönttinä, ulkofileestä ohut viipale. Jätä sisältä punertavaksi eli pari min. per puoli.

Vierailija
5/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota huoneenlämpöön tunti ennen paistamista! Paistamisen jälkeen uunikulhoon ja joka puolelle reilusti suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Sen jälkeen 200 asteisessa uunissa n.puoli tuntia. Ihana sisältä hieman punainen filepaisti on valmis :)



Toinen vaihtoehto on leikata koko file n.2 senttiä paksuiksi pihveiksi ja paistaa kuumalla pannulla molemmilta puolilta sen aikaa kunne neste tulee yläpintaan eli muutamia minuutteja. Jos tykkäät ihan kypsästä niin kauemmin. Sitten suolaa ja pippuria pintaan.

Tarjoile perunan ja kasvisten tai salaatin kanssa.

NAM!

Vierailija
6/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Että kerro itse sitten jokin universaali ohje kaikelle lihalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä herranen aika pilaa lihaa leikkaamalla sitä ohuiksi viipaleiksi. Huh.