Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun teette Karjalanpaistia niin pidättekö kannen

Vierailija
24.02.2010 |

päällä koko uunissa olon ajan vai ette ollenkaan? Teen sitä ekaa kertaa ja nyt huomasin, että on erilaisia ohjeita tuohon kansiasiaan sekä lämpötiloihin. Itse teen 175 asteessa 3 h ohjeen mukaan valurautapadassa, mutta laitanko kannen päälle?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jo sylipäänsä olen laittanut kannen niin olen laittanut sen vasta ruskistusviheen jälkeen haudutukseen.



Aina en laita kantta ollenkaan. Lisää vaan nestettä jos se meinaa loppua.

Vierailija
2/2 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja lämpötila kovempi, 200C tjsp.



Sit lasken läämmöt lähelle sataa, laitan kannen päälle ja jätän yöksi uuniin. Hyvää tulee :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla