Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kun teette Karjalanpaistia niin pidättekö kannen
24.02.2010 |
päällä koko uunissa olon ajan vai ette ollenkaan? Teen sitä ekaa kertaa ja nyt huomasin, että on erilaisia ohjeita tuohon kansiasiaan sekä lämpötiloihin. Itse teen 175 asteessa 3 h ohjeen mukaan valurautapadassa, mutta laitanko kannen päälle?
Kommentit (2)
ja lämpötila kovempi, 200C tjsp.
Sit lasken läämmöt lähelle sataa, laitan kannen päälle ja jätän yöksi uuniin. Hyvää tulee :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
jo sylipäänsä olen laittanut kannen niin olen laittanut sen vasta ruskistusviheen jälkeen haudutukseen.
Aina en laita kantta ollenkaan. Lisää vaan nestettä jos se meinaa loppua.