Apua leivontaan
Kodin kuvalehdessä on savuporojuustokakun ohje, jossa on 400 g tuorejuustoa, 2 dl kermaviiliä, 4 dl vispikermaa ja 5 liivatelehteä. Missään ei kehoteta vaahdottamaan kermaa, mutta kai se kuitenkin on vaahdotettava. Ei kai 5 liivatetta pysty hyydyttämään muuten moista määrää litkuja....
Kommentit (7)
selvitetty yksityiskohtaisesti paitsi se vaahdottaminen:)
Ap kiittää
kuullut, että suolaisen piiraan kerma vatkattaisiin. Itse ainakin laitaisin litkuna.
T: paljon leipova
Riittäiskö se 5 liivatetta hyydyttämään 4 dl kermaa, 2 dl kermaviiliä + 400 g tuorejuustoa?
ap
Sen verran suuri määrä on kermaa kyseessä (4 dl), joten tulee vispata ja vaahto sekoittaa sitten kermaviiliin ja tuorejuustoon. Tämän sitten hyydytät liivatteilla =)
Ei ole paljon tullut harrastettua suolaisia juustokakkuja......
Tuohan kuulostaa hyytelökakulta, eikä niihin koskaan nesteenä kermaa laiteta. Olis kyllä mukava, että lukisi ohjeessa.
kai siihen muuten ois mainittu vaikka VISPIkerman tilalle kahvikermaa?