Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa kädetöntä kokkia! Laitetaanko pitsamauste

Vierailija
25.01.2010 |

juustoraasteen alle tai päälle ennen paistamista vai vasta paistamisen jälkeen pinnalle vai kenties maustetaanko esim jauheliha pitsamausteella?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?



Mutta samaltahan se maistuu oli se missä raossa vain. Joten tee pizzasta omasi näköinen (vaikka sitten ilman käsiä jos sulla ei kerran sellaisia ole).

Vierailija
2/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siihen tomaatin päälle hieman ja sitten pöytään jotta jokainen saa valmiin päälle ripotella lisää. Tämä sen takia, ettei mauste "pala" uunissa tulee muuten kitkerää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietinkin että joissain mausteissa on se "palamisen" vaara, että kuinka pitsamauste sitten kannattaa laittaa.



Mistä ihmeen purkista kakkonen puhuu?



Ap

Vierailija
4/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitetaanko rucolan lehdet juustoraasteen alle ja uuniin?

Vierailija
5/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomaattimurskan sekaan.

Vierailija
6/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?


Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse laitan rucolan valmiin päälle.

Vierailija
8/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ketsupilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla, chilillä ja paprikajauheella. Niin ja ripauksella suolaa. Tämä levitetään pohjan päälle...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?


Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D

Vierailija
10/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatko sä raukka edes sen purkin varpaillasi auki?

Taidan olla vähän väsy mut naurattaa niin et melkein itkettää... :D


Pakko päästä kohta nukkumaan... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä eri purkeista basilikaa, oreganoa ja meiramia, maistuu paremmalle kuin pizzamauste.

Vierailija
12/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee helposti pahan makuista kuumassa uunissa. Eli pitsamausteen laitan aina valmiille pitsalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
25.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

oregano ei ole paha, mutta helposti voi vahingossa tipauttaa liikaa maustetta. Kun teen kastikkeen, tarkistan makua ja kun on hyvä, hella kiinni.

Voit kokeilla rucolan laittamista myös ennen uunia, se on vaan aivan eri juttu.

Minusta parhaan saa silloin kun just ennen kun pizza on valmis, laitan mozzarellan palat, niin että he ehtii nippanappa sulaa ja valmiin pizzan päälle sitten rucolaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kaksi