Kokeilen nyt tehdä rahkaa, johon laitan kuohukermaa, tulen kertomaan oliko ällöä.
Kommentit (10)
Olin siis se, joka kysyi laittaako joku oikeasti kermaan rahkaa.
i]- aina on meillä laitettu! ??
Ei sitä nyt ihan päivittäin syödä = ei mun mielestä haittaa vaikka onkin epäterveellisempää
ja kuohkeuttaa kunnolla. Namia ja terveellistä. Suosikkini puolukkarahka.
Se oli sit vika kerta, nyt on sit kokeiltu.
Olin siis se, joka kysyi laittaako joku oikeasti kermaan rahkaa.
Kokeilin myös Flora Vanillaa rahkan sekaan ja se oli parempaa.
ennemmi FLora vispiä, yhtä hyvää ja ihanan raikasta!
Vaikka periaatteessa mieluummin käyttäisin puhdasta kermaa kuin tuota kermaketta, en voi sille mitään että Flora vispi on parempaa. :( Kermasta jää vain kitalakeen rasvakerros.
ainoa mahdollinen rahka oli sellaista, missä oli iso purkki (varmaan se 500g) rahkaa, purkki (2dl) kuohukermaa sekä puoli litraa mustikoita ja toinen mokoma mansikoita.
Opiskeluaikoina keksin sitten korvata kerman vaniljajugurtilla. Hyvää. :)
Parasta tulee kun laittaa Valion 9% vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
Mä teen aina kuohukermaan. Ihanaa tulee :)
ennemmi FLora vispiä, yhtä hyvää ja ihanan raikasta!
joko 1/1 tai 1/2 suhteessa. Hyvää.