ellivuori, millainen paikka

Vierailija

tarkoitus viettää 8t siellä josta 3tuntia vaan laskettelua, onko siellä pulkkamäkeä, millaista kahvilaa,kävelyreittejä, luistelukenttää? ei olla ennen käyty, kertokaa jotain?

Kommentit (4)

Vierailija

mutta pulkkamäki löytyy, kannattaa tsekata ellinvuoren sivut. Ski ellinvuoren sivuilla ei kovinkaan paljon ole, mutta hotelli Ellinvuoren kautta sitten löytyy mainintaa patikkaretkistä. Pirunvuorella olen itse käynyt ihan pienenä, siitä ei oikein ole mielikuvaa, eikä itse Kivilinna olekkaan auki talvisin. Luistellun en ole ikinä Ellinvuoressa, mutta epäilisin että aurattu kenttä löytyy. Kahvilan ja hotellin lisäksi muistaisin että mahdollisuus omatoimiseen grillaukseenkin on.

Vierailija

Pulkkamäki on ainakin edellisinä vuosina ollut siinä päärinteestä vähän eteenpäin, vastakkaisella puolella. Rinnekahvila on, ja hotelli Ellivuori on ihan kävelymatkan päässä josta saa sitten jo mitä tahansa.

Murtsikkaladut on myös, eiköhän ne jo näille lumille ole saatu kuntoon. Ja tosiaan sinne Pirunvuorelle voi kävellä, kivilinna ei ole auki, mutta hienot näkymät on vuorelta.

Luistelukenttää en muista että siellä olisi koskaan ollut, mutta sen voi tietysti kysyä sieltä etukäteen.

Hotellilta löytyy saunat ja uima-allas ja muistaakseni kuntosalikin, mutta en tiedä miten ne ovat muiden kuin hotellivieraiden käytössä.

Ja päärinteen vieressä olevat kaksi lasten rinnettä ovat ilmaisia, jos on pikkuväkeä mukana. Siinä päärinteen juurella on grillikota jossa voi lämmitellä ja käydä syömässä niitä omia eväitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat