Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vähähiilarinen tarjottaa kahvipöytään? Auttaka!!

Vierailija
14.01.2010 |

Ystäväni tulee kahville huomenna ja välttelee nyt kuulema hiilareita, mitä ihmettä laitan tarjolle. Ystävä kyllä sanoi ettei mitään tarvitse mutta olisi mukava jotain tarjota, etten ihan yksin siinä syöpöttele ;).

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokonainen sika.



Laita pöytä täyteen suklaata, karkkia, herkkuja ja Wiinereitä (ahhh...). Katot kestääkö kaverin VHH lupaus vai meneekö sydämen mukana ;)

Vierailija
2/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihanneslohkoja, juustoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on varmaan helpoin toteuttaa ja maistuu varmasti kaikille.

Vierailija
4/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse herkuttelen kahvin kanssa leikkelelautasen äärellä. Siis isolle lautaselle vaikkapa salaatinlehtiä, meetwurstisiivuja, kinkkusiivuja, tuorekurkkua, jotain juustoa tms.. ja siitä voi ottaa mitä haluaa.

Vierailija
5/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

yksi annos



1 (päiväysvanha) muna (4)

2 rkl intiaanisokeria (0,75 dl)

0,5 dl kermaa (1,5 dl)

40 g voita sulatettuna (150 g)

1 tl piparkakkumaustetta (kaneli, inkivääri, neilikka, kardemumma) (2,5 tl)

vajaa 0,5 tl ruokasoodaa (1,5 tl)

0,5 dl kookosjauhoja (2 dl)

0,5 dl mantelijauhetta (1,5 dl)



Vaahdota muna ja sokeri, lisää joukkoon vuorotellen kerma, voisula ja yhdistetyt kuiva-aineet. Voitele ja mantelijauhota n. puolen litran (lasten) kakkuvuoka.

Paista 175 C:ssa puolisen tuntia tai kunnes valmiiksi tumma pinta selvästi tummuu lisää.



Leikkaa jäähtyneenä siivuiksi. Voit myös kuivattaa ne ja syödä piparkakun tapaan homejuuston kanssa.



Päiväysvanha muna vaahtoaa paremmin, makuun se ei vaikuta. Kannattaa myös käyttää huoneenlämpöisiä aineksia.



(Suluissa perässä ainesmäärät 2l vuokaan

Vierailija
6/6 |
14.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

New Yorkin juustokakku:



Pohja:

2 dl manteli- tai hasselpähkinärouhetta

1 munanvalkuainen

1 rkl voita



Täyte:

2 pakettia Philadelphia -tuorejuustoa

3 dl smetanaa

steviaa maun mukaan

3 munaa

vaniljaa maun mukaan



Pohja: Sekoita ainekset keskenään. Levitä tahna tasaiseksi levyksi voideltuun vuokaan, mielellään sellaiseen, jossa on avattava reunus. Paista 170 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.



Täyte: Pehmennä juustoa sähkövatkaimen keskinopeudella noin minuutin ajan. Lisää stevia ja sitten munat yksitellen. Lisää vanilja ja lopuksi smetana. Tarkista vielä makeus. Lisää tarvittaessa steviaa ja vaniljaa.



Levitä täyte pohjalle. Kakku saa kypsyä 170 asteessa noin 45 minuuttia. Perinteisesti kakun alle laitetaan vesiastia (vettä pellille), mikä tuo kosteutta uuniin ja ehkäisee kakun halkeilun.



Kakku tarjoillaan viileänä, joten anna sen jäähtyä muutama tunti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi seitsemän