Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten poronkäristyksestä saa pehmeää?

Vierailija
13.01.2010 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaupan lihat ovat valitettavasti yleensä melkoisia jääne ja läskipaloja. Haudutus kasarissa 1-1,5h tekee lihasta pehmeän.

Vierailija
2/4 |
13.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään tuo kakkosen mainitsema tunti puolitoista. Mulla menee käristyksen tekoon kaikkineen ainakin pari tuntia ja tulee pehmeää vaikka olisi millaisia jämäpaloja. Käristykseenhän ne "huonommat" osat kuuluukin käyttää, hyvästä lihasta voi tehdä jotain fiinimpää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään tuo kakkosen mainitsema tunti puolitoista. Mulla menee käristyksen tekoon kaikkineen ainakin pari tuntia ja tulee pehmeää vaikka olisi millaisia jämäpaloja. Käristykseenhän ne "huonommat" osat kuuluukin käyttää, hyvästä lihasta voi tehdä jotain fiinimpää.

käristys tehdään kunnon kohmeisesta paistilihasta vuolemalla ohuen ohuita suikaleita, ei todellakaan ole mitään jämälihaa se. Kamalaa "käristystä" saakin täällä etelässä noista jänne ja läskipaloista tehtynä, jota en kyllä kehtaa edes käristykseksi kutsua.

Vierailija
4/4 |
13.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käristys tehdään kunnon kohmeisesta paistilihasta vuolemalla ohuen ohuita suikaleita, ei todellakaan ole mitään jämälihaa se. Kamalaa "käristystä" saakin täällä etelässä noista jänne ja läskipaloista tehtynä, jota en kyllä kehtaa edes käristykseksi kutsua.

[/quote]




Jämäpaloista käristyksen tekemällä saatte varmasti sellaista purkkaa, ettei kenelläkään tee mieli syödä sitä..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kaksi