Paras herkkurahkaohje?
Mulle on tulossa vieraita ja ajattelin tarjota rahkaa jälkkäriksi, koska se on niin helppoa ja halpaa (syöjiä n. 20). Mietin vain, että mitä siihen laitan? Oikeen kunnon kermapurkin, rahkaa ja marjoja? Hedelmiä? MItkä oikeat mittasuhteet noin isolle porukalle?
Kommentit (6)
Ei tuu niin kirpeää.. siis kun rahkassa on sellainen ominaiskirpeys.
Yks hyvä on kans omena-kaneli rahka (siis se valmis), kermaa ja omenapaloja sekaan. Mut tää täytyy tehdä aika viimetippaan.
on happamuutta, ei kirpeyttä ja se on juuri parasta rahkassa!
on happamuutta, ei kirpeyttä ja se on juuri parasta rahkassa!
esim. sitruuna- tai puolukkamehua
Monet pelkää sitä rahkan happamuutta ja laittaa rahkaan liikaa sokeria, jolloin se hyvä happamuus katoaa ja tilalle tulee ällömakeus.
Parempi laittaa vähemmän sokeria rahkaan ja sitten vaikka sokerikippo pöytään, jos joku haluaa lisää makeutta omaan annokseensa.
Rahkaa, kermaa tai flora vispiä vaahdotettuna ja turkkilaista/kreikkalaista jugurttia. Lisäksi vaniljasokeria, marjoja ja hiukan tavallista sokeria.
ainakin litra rahkaa, litra kermaa, ja 2 isoa mariannepussia rakeina/silputtuna. Tuon parempaa ei saa millään. Eli mariannerahka on maailman parasta!