Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Terveellsiä leivonnaisia, ei vain valkoitsa mössöä

Vierailija
06.01.2010 |

itse olen aina yrittänyt korvata osan jauhoista esim. grahamjauhoille jne. Miten muuten voisi terveellistää herkkuja. Tiedän että vaihtoehtona on jätä väliin tai älä leivo olleskaan tai ota vain yksi. Mutta vinkkejä kuitenkin, onko sokereissa eroja...

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurahiutaleita, täysjyvätalkkunaa, täysjyvävehnäjauhoja, ruisjauhoja, ohrajauhoja ja tummaa sokeria tai hedelmäsokeria. Tavallisista vehnäjauhoista en leivo ikinä.

Vierailija
2/2 |
06.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim vehnäjauhoja. ( ei vehnä,ohra, ruis )



Todella hyvää pannaria tulee riisi- tai kaurajauhoista. Kaura parempi vaihtoehto, enemmän kuitua.



Kääretorttua teen perunajauhosta ja kaakaojauheesta.



Noissa ei ole rasvaa, pannariin laitan rypsiöljyä, en sokeria, itse tehtyä vähäsokerista omenahilloa päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla