Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika-apua!!! Lisätäänkö karjalanpaistiin vesi kiehuvana vai kylmänä?

Vierailija
24.12.2009 |

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja 3h uunissa

Vierailija
2/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan yleensä kiehuvaa, niin ei mene turhaa energiaa veden lämmittämiseen uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulkeeko kiehuva vesi lihan kudokset...

Vierailija
4/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulkeeko kiehuva vesi lihan kudokset...


No ehkäpä se pannulla paistaminen sulkee ne kudokset.

Vierailija
5/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kylmänä jos ei ole kiire,

kuumana jos on kiire

Vierailija
6/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

en paista lihoja ensin. Tosin alkuun laitan hyvin kuumaan uuniin (275) niin, että pinnalla olevat lihat hiukan ruskistuu. Sitä puolisen tuntia, välillä kääntelen lihoja, sitten lämpö alas ja monta tuntia lisää paistamista.

Pelkkää vettä, lihaa, suolaa, ja riittävästi uunia.



Karjalaisen mummoni ohjeilla olen tehnyt, ja varmaan kääntyisi haudassa jos uskaltaisin tehdä toisella tavalla ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kylmänä jos ei ole kiire,

kuumana jos on kiire

Kannattaa tehdä muuta ruokaa, jos ei ole aikaa rauhassa hauduttaa :)

Vierailija
8/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista lihat pannulla.

viimeisen lihaerän jälkeen täytä pannu vedellä ja odota, että vesi kiehahtaa (samalla lastalla irrotellen pannusta "makuja" veteen).

Kaada vedet samaan vuokaan missä lihat.

Jos vesi ei riitä, lisää hanasta vettä.



ja tämä myös karjalainen mummo joka kaikenlisäksi teki 40 vuotta töitä kokkina =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskista lihat pannulla.

viimeisen lihaerän jälkeen täytä pannu vedellä ja odota, että vesi kiehahtaa (samalla lastalla irrotellen pannusta "makuja" veteen).

Kaada vedet samaan vuokaan missä lihat.

Jos vesi ei riitä, lisää hanasta vettä.

ja tämä myös karjalainen mummo joka kaikenlisäksi teki 40 vuotta töitä kokkina =)

Tosin mummoni ei ollut kokki, vaan pitoemäntä ja ravintolanpitäjä.

Vierailija
10/10 |
24.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

karjalanpaistilihaa

tomaattimurskaa

lihaliemikuutio

sipuli

porkkanaa

neilikkaa

maustepippuria

mustapippuria

laakerinlehteä

kanelitanko

tähtianista

sahramia



En sano, ettei tuo voisi olla hyvää, mutta aika kaukana Karjalasta ollaan ;)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi seitsemän