Lue keskustelun säännöt.
Hyvän kastikkeen ohje?
17.12.2009 |
Kertokaa joku hyvä joulupöytään sopiva kastike? Sopisi siis kinkun ja perunoiden kanssa...
Kommentit (4)
halutessaan tuunata maun mukaan sinapilla ja omena/aprikoosi/luumu hillolla/marmelaadilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
madeiralla/ omenasoseella/ yrteillä (possu tykkää rosmariinista)/ punaviinillä.
Mutta ennenkaikkea, se rasvakakku kuulu roskiin, ei viemäriin!
Tuleeko kinkusta muuten paljon lientä yleensä? Siis saako pelätä että vuotaa pellin reunasta yli?
paistossa tulleen liemen ja pistät sen jäähtymään kylmään vaikka ulos ja kun se on jäähtynyt nousee pinnalle valkoinen "rasvakakku"
heität sen rasvakakun roskiin ja liemestä teet kastikkeen (määrä tarpeen mukaan, loput voit pakastaa hernekeiton liemeksi myöhempää käyttöä varten)
kiehauta liemi ja lisää siihen kuohukermaa puolet liemen määrästä kiehauta ja kaada maizeina vaaleaa suurusta ohjeen mukainen määrä ja sekoita ja kiehauta kastike ja se on siinä