Haluaisin kiiltävät ja kauniit hiukset.

Vierailija

Kasvatan hiuksia pitkiksi, nyt ovat kymmenisen senttiä yli olkapäiden. Ne eivät kuitenkaan ole sellaiset mainosten ihanat, kiiltävät ja hulmuavat vaan vähän kärsineet ja kiillottomat, paksut ja tuuheat kylläkin.Pystyisikö kampaaja tekemään ihmeitä? Auttaisiko värjäys vai voisiko ne saada kuntoon ihan kotikonstein?

Kommentit (13)

Vierailija

Värjäys tosiaan antaa kiilota, mut kampaamoissa myydään ihan kiiltosuihkettakin. Sitä kun suihkautat, niin hiukset näyttää tosi hyviltä, terveiltä ja silkkisiltä.

Vierailija

muutaman viikon (riippuu tosi paljon hiuksista, parista viikosta pariin kuukauteen) mahdollisesti karsean näköisiä hiuksia niin heivaa shampoo kokonaan, tai ainakin vähennä pesukerrat muutamaan/kk laimennetulla shampoolla.

Googlaa vaikka "shampooton hiustenhoito".

Itse lopetin shampoopesun juhannuksena 2008, muutaman kuukauden pesin ruokasoodalla, sit kyllästyin siihenkin, nykyään pesen tosi laimeella shampoolla tai sit soodalla noin kerran kaks kuussa hiukset, muuten pelkällä vedellä. Ikinä ei oo hiukset ollu yhtä hyväkuntoset ja kiiltävät, mut missään nimessä ei oo likasen näköset tai tuntuset... Jos ei haluu olla joka päivä edustavana, niin oikeestaan riittää et pesee vedellä semmosen 3 kertaa 2 viikossa. Ja mun hiukset siis vähän yli olkapäiden tällä hetkellä. Suosittelen lämpimästi kokeilua, se alkuvaihe täytyy vaan purra hammasta ja kiskoo vaikka huivia päähän tai jotain, mut sen jälkeen voi unohtaa hiusongelmat:)

Vierailija

8; mulla ystävä harrastaa tuota pelkällä vedellä pesemistä. Hiukset on toki kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset, mut tuoksahtaa myös jotenkin häiritsevällä tavalla ässehtineelle talille. Siis samalla tavalla kuin jonkun vannoutuneen poikamiehen vaatteet tuoksuu jollekin pinttyneelle, ei erityisen pahalle, mut ei kyllä tosiaan hyvällekään.Mut enpä mä koskaan ole tuntenut häntä niinä aikoina kun hän pesi shampoolla, joten en tiedä onko toi sitten hänelle vain hyvin voimakas ominaistuoksu.

Vierailija

Muistaakseni Braunin? ainakin Stockka myy sitä, mutta kauhean kallis se on...muistaakseni noin 48€! Toimii ilmeisesti pattereilla tai jollain lataussysteemillä. En ole raaskinut sitä ostaa, koska pelkään sen olevan ihan humpuukia, mutta eihän sitä koskaan tiedä...?

Vierailija

Braun Satin Hair Ionic Brush SB1 -ionisoiva hiusharja

49,90- ei vahingoita hiuksia, harjaksissa ainutlaatuinen muotoilu

- ionisuutin tuottaa hiuksiin napin painalluksella tehokkaaksi todistettuja, hiusten kiiltoa lisääviä ioneja

- kesyttää tehokkaasti pörröiset ja sähköiset hiukset

- irrotettava harjaosa helpottaa puhdistusta

- virtakytkimessä automaattinen virrankatkaisu ja lukitus

- pariston tyhjenemisen kertova LED-valo

- galvanoitu kädensija ja runko

- mukana kaksi Micro-AAA Duracell -paristoa

- tuotteesta jätetty seitsemän patenttihakemusta EuroopassaVierailija

- hiustenhoitoaineen huuhtelemisen jälkeen huuhtele hiukset vielä kertaalleen kylmällä vedellä- saunaan aina pyyhe hiusten ympärillä- osta fööni, jonka puhalluslämpötilaa voi säätää- käytä harvoin suoristusrautaa ja silloinkin hyvä hoitavat aineet käyttöön- pese hiukset haalealla vedellä, ei kuumalla- käytä välillä silikoninpoisto-tuotteita tavallisen shampoon ja hoitoaineen sijaan

Vierailija

karhea hiuslaatu eli tukka näyttää helposti kuivalta, koska kyseinen hius tarvitsee paljon kosteutta. Kampaajani sanoi, että hiuksista poispestävän hoitoaineen lisäksi kannattaa käyttää kevyttä ja kosteuttavaa hiuksiin jätettävää hoitoainesuihkettä. Itsellä ainakin toiminut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat