Lue keskustelun säännöt.
Tämä on se viikonloppu, kun aloitan leipien teon itse
31.10.2009 |
Ensin teen sitruunasämpylöitä ja patonkeja. Seuraavana vuorossa rieska ja saksanpähkinäleipä.
Eli helpoilla aloitetaan. Jos onnistuu, niin sitten siirrytään astetta vaikeampiin.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuten auringonkukansiemeniä, seesamia pinnalle, valkosipulia, eri leseitä jne. Itse käytän hienojauheista vaaleata soijajauhoa, koska tytär on kasvissyöjä ja tarvitsee proteiinoia.
Leipäkoneessa tulee hyvää juustoraasteen kanssa, hieman sitä. Patonkeihin aurinkokuivattua tomaattia ja oliiveja.
Maukkaita ja tuoksun täyttämiä leivonta hetkiä.