Voinko pelastaa raa´aksi jääneen kinkkupiiraan?
Vein sen jo ulos jäähtymään ja olen paloitellut sen. Vieläkö voisin saada sen onnistuneesti kypsennettyä, vaikka laittamalla uuniin juuri ennen tarjoilua vai kuivuuko pilalle?
Harmittaa kun en heti tajunnut että on raaka sisältä vaan vasta nyt kun maistoin! Mitä tekisit jos olisit minä? Juhlat siis illalla tulossa ja pellillinen kinkkupiirakkaa tekisi mieli yrittää vielä pelastaa =/
Kommentit (4)
koita pelastaa ja jätä se sitten oman porukan syätäväksi, iltaan mennessä ehdit tekemään vaikka viisi uutta piirakkaa... Harmi tietty aina jos menee hukkaan..
Laitanko nyt uuniin vai vasta illalla?
kysyy kiitollinen ap
Laita foliota kanneksi ja uuniin mietoon lämpöön, 125-150 astetta ja kurkkaa taikinaa uudelleen kun ollut siellä n ½h ajan.
-Äitix2-
Pistät vaan takaisin pellille ja paistat lisää. Olen tehnyt samoin monet kerrat.