Miksi pulliin tarttuu nykyään pakasteessa ikävä maku?
Sellainen tympeä, vastenmielinen sivumaku on jostain syystä viimeaikojen leipomuksiin tarttunut. VArsinkin ihan peruspullaan, vaikkei niitä hurjan kauaa ole säilötty. Onko vika pakastepussien laadussa vai missä?? Pakkasen lämpötila on kuitenkin -18. Sulatuksen tarpessa pakastin olisi, mutta ei kai se ny tuotteiden makuun vaikuta?
Kommentit (3)
ne ovat niin vahvoja makuja että tulevat pakkauksista läpi.
syy löytyy sieltä.
Pakkasessa säilytä pullat ylhäällä ja makua päästävät alhaalla.
Hyvä vinkki on laita sipulit pussiin ja pussin pakasterasiaan ja täytä pakasterasia jääpaloilla. Kun sipulit ovat jääpalojen seassa, ei pitäis hajut enää levitä.
Suurin ongelma on todellakin likainen pakkanen. Ota tavaksi sulattaa pakkanen vähintään kerran vuodessa, tämä ongelma poistuu.
ne ovat niin vahvoja makuja että tulevat pakkauksista läpi.