toimiiko tuo Zumba?

Vierailija

onko kukaan kokeillut? kannattako tilata?

Kommentit (10)

Vierailija

Itse olen nyt tanssinut noita Zumba-levyjä ahkerasti kuukauden ajan ja täytyy sanoa, että tehokasta on -ja hauskaa! Hiki suorastaan tippuu ja ohjelman jälkeen tuntee kyllä kuntoilleensa, ei kuitenkaan niin, että olisi paikat kipeänä. Itselläni on jo kokemusta latinotanssista, joten se tietysti helpotti omaksumista ja pääsin heti alkuun täysillä mukaan. Raskaana olevalle nuo voi olla vähän liiankin rankkoja (syke nousee yli 150 ainaki mulla) enkä juuri synnyttäneellekään niitä ehkä suosittelisi, mutta vähä myöhemmin raskauskilojen karistamiseksi ja kiinteytymiseen varmasti oiva paketti, varsinkin, jos tanssista tykkää.

Vierailija

poltettuina, mikäli vaan onnistuu?

Olen valmis tottakai maksaan, en ilmaiseksi keneltäkään pyydä.Siis jos joku haluaa omista levyistään jakaa kulua, mulle sopisi mitä parhaiten. Tai vaikka jokin kimppatilauskin käy.

Vierailija

näyttää olevan. Siinä on ne kapulat mukana. Ohjelmia on useita: ensin opetellaan askeleet, samalla levyllä on 20 min. perusohjelma. Levykkeitä on yht. 4 kpl, erilaisia ja eripituisia ohjelmia.

Vierailija

Lainaus:

poltettuina, mikäli vaan onnistuu? Olen valmis tottakai maksaan, en ilmaiseksi keneltäkään pyydä. Siis jos joku haluaa omista levyistään jakaa kulua, mulle sopisi mitä parhaiten. Tai vaikka jokin kimppatilauskin käy.
Kopioiden ottaminen ei onnistu, ainakaan tämmöseltä tavis-tietokoneen käyttäjältä.

Vierailija

varsinkin multa kun ei rytmitajua saati kehonhallintaa löydy pätkän vertaa :D Yleenssä menee siihen että hypin ja juoksen ympäri olkkarin lattiaa kuin mielipuoli ja muksu kattoo vieressä että taas toi äiti on seonnu :D

Vierailija

Itse käyn Zumba-tunnilla kerran viikossa ja tykkään tosi paljon. Hauskaa on (pidän tanssimisesta) ja hiki virtaa. Lantiokaan ei ole enää niin jäykkä kuin aikaisemmin. Samoin ylävartaloon on tullut liikettä. Lisää tulee tehtyä kotona esim. tv-tä katsoessa tai radiota kuunnellessa.Zumba-liikkeitä voi tehdä useammalla eri teholla ja esim. kädet voi jättää alussa pois, jos niiden käyttö tuntuu hankalalta. Liikkeitä voi myös yksinkertaistaa tai vaikeuttaa. Tärkeää kuitenkin on, että oppisi tekniikan oikein, silloin hyötykin on suurempi.Pk-seudulta löytyy hyviä tunteja ja mukaan voi mennä kesken "kauden".Käy kokeilemassa pari kertaa, jos vain mahdollista, ja tilaa levyt sitten.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat