Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Härän paahtopaistista kysymys???

Vierailija
16.08.2009 |

Laitan sen uuniin 120 asteeseen. Kauan sitä pitäisi pitää uunissa, jotta se tulisi n. 60 asteiseksi. Meillä kun ei ole paistomittaria ja kaikissa netistä löytyvissä ohjeissa sanotaan että on valmista kun on n 55-65 asteista sisältä... :)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
16.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen 150' tunti per kilo, ja jos haluaa läpikypsän niin vielä hetken päälle. Mausta sitten pinta ja kiedo vielä folioon yön yli. Tulee hyvä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän