Lue keskustelun säännöt.
Mihin kaikkee käytätte ruoanlaitossa kermaviiliä?
01.07.2009 |
Missä ruoissa käytätte kermaviiliä ja paljonko laitatte jne?
Kommentit (5)
Kesäisin uusien perunoiden kanssa. Joskus maustan itse, joskus ostan perunalastu-dippijauheen. Myös lihapullataikinan joukkoon laitan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vohvelitaikinaan ku pistää purkin, ni tulee hyviä
kesällä varsinkin kuluu. Maustan käyttötarkoituksen mukaan, yleensä purkillinen riittää. Suolaa, pippuria, sitruunamehua, tilliä, dijon-sinappia, chiliketsuppia, Worchestershirekastiketta, majoneesia, valkosipulia, maustekurkkua, shalottisipulia ... (ei siis kaikkia näitä samaan kastikkeeseen :))
Ja marjapiirakan päälle silloin harvoin kun leivon.
dippiin, kalalle. Perusmauste sokeri ja suola, sitten muuta käyttötärkoituksen mukaan.
Marjapiirakoissa olen käyttänyt, hyvää mm. puolukan kanssa.
Joskus olen laittanut jauhelihaan, esim lihapulliin.