3v lapsella välillä peppuvako punainen ja ärtynyt. Mistä johtuu?

Vierailija

Välillä menee kuukausi, ettei ole mitään oireita, sitten yhtäkkiä peräaukon ympärillä iho lehahtaa aivan punaiseksi ja joskus on jopa ollut jotain pieniä rakkulan tai näpyn näköisiä punertavalla alueella. Lapsi valittaa, että pylly on kipeä ja sitten olen laittanut bepanthenia, ja viimeistään aamuun mennessä punoitus on kokonaan kadonnut. Tätä voi olla parina iltana viikossa, tai sitten välillä menee tosi pitkä aika, ettei ole oireita.Kihomatoa, allergiaa? Huonosta hygieniasta ei ainakaan voi olla kysymys. Kihomatoja olen joskus tiiraillut pimeässä, ei ole näkynyt mitään. Viime vuonna on veritestillä otettu tavallisimmat allergiatestitkin pitkittyneen kuumeilun ja yskän vuoksi. Niissäkään ei ollut mitään. Keliakia?Jos jollekin tämä kuulostaa tutulta ja tulee jotain mieleen, kuulisin mielelläni!

Kommentit (9)

Vierailija

meillä ainakin omenamehu laukaisee alakerran punoituksen aivan villiksi.saimme bepanthenin tilalle määräyksen käyttää tällaista: DEXPANTHENOL RATIOPHARM.

2krt/pv. Saa ilman reseptiä.meidän tytöllä menee alakerran puinoitus välillä niin pahaksi,että kirkuu suihkussa,kun sattuu,ja kävely ei onnistu.nyt ainakin omenamehu jätetään pois.

Vierailija

no ei ne kihomadot kyllä oireissa tommosia taukoja pidä..meillä allergia oireet näkyy ekana just noin.Eikä ne kaikki allergiat näy testeissä.

Vierailija

Sukumme on erittäin allergista ja astmaattista.

Mutta minulla ei ole mitään hajua mistä lähteä jäljittämään allergisoivaa ruoka-ainetta!Mitkä ruoat jättäisitte ensimmäisinä pois kokeilumielessä?ap

Vierailija

mitäs jos sitten kun se seuraavan kerran taas punoittaa,niin merkkaat sen ja edellisen(jos muistat)päivän syömiset ylös ja sitten alat niistä kokeileen?Hankala sanoa mitä kannattaa ensin jättää pois,meillä jätettiin kaikki ja aloitettiin ruoat alusta mutta oireetkin olivat meillä kyllä suurempia.

Vierailija

kun tuli peppuun näppylöitä (ja kyllä kasvoihinkin!). Pienen pientä näppystä kun oikein läheltä katsoi. Voi olla myös kuivuudesta (jos kovasti kylpee ja aina pesee saippualla), entä tavallinen perusrasva?

Vierailija


välillä on pojalla peppuvako tulipunainen yht'äkkiä tai tytöllä pimppiMutta Weledan Calendula luomusinkkivoiteella häipyy välittömästi.. Mä en apteekin rasvoja laittais lapsille.... Varsinkaan noin lähelle limakalvoja....

Vierailija

olen jo koululaisten äiti ja sattumalta eksyin sivuillenne, en ole enää seurannut keskusteluita, mutta ajattelin kertoa oman kokemuksen vauvan tai lapsen punottavasta pepusta. paras luonnontuote sinne on perunajauho, edelleenkin nuorimmalle laitan sitä, jos pylly tuntuu aristavan, koskaan en mitään rasvoja ole käyttänyt lapsilleni peppuun, vaan tätä aitoa luonnontuotetta...suosittelen kokeilemaan.

Vierailija

Lainaus:
saimme bepanthenin tilalle määräyksen käyttää tällaista: DEXPANTHENOL RATIOPHARM.

2krt/pv. Saa ilman reseptiä.


toi on samaa kamaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat