Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdään rosetteja?

Vierailija
21.04.2015 |

ohjetta?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Google auttaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
21.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras rasva on kookosrasva, ihan perinteiseen tapaan. Martat tätä kokeilivat pari vuotta sitten, ja öljyä tai margariinia imeytyy rodettiin paljon suurempia määriä ja maistuukin pahalle. Paistotulos kookosrasvalla paras.