Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitseriayrittäjäksi

Vierailija
22.02.2015 |

Miten päästä alkuun, siis missä oppii tekemään pitsoja ja kebabeja? Olen aina ihmetellyt, että missä nämä turkkilaiset ja muut tummemmat oppivat pitsantekotaitonsa, he kun tuntuvat jokainen olevan jonkunsortin pitsamestareita?

Mulla on oikeasti halua aloittaa pitseriatoimintaa, saada vaihtoehtoja noiden tummempien paistajien kilpailutilanteeseen.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No pizzeriassa opit kun meet työntekijäksi. Lucka till vaan, se olis sitten duunii, jossa teet aamusta yöhön, no life. Hygieniapassi on oltava. Suomalaiset harvoin jaksaa koiraduunii.

Vierailija
2/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 22:45"]

No pizzeriassa opit kun meet työntekijäksi. Lucka till vaan, se olis sitten duunii, jossa teet aamusta yöhön, no life. Hygieniapassi on oltava. Suomalaiset harvoin jaksaa koiraduunii.

[/quote]

Kai niitä sentään jossakin koulutetaankin vai onko ainoa keino työskennellä ensiksi jossakin pitseriassa. Tiedän sen tosiasian, että pitää olla valmis työntekoon, pitkiä päiviä ja lähes joka päivä, mutta siinä on kuitenkin itsensä herra.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidat olla aika käsi kyökin puolella, jos et osaa pitseria tasoista pitsaa valmistaa. Se kebabikin taitaa tulla suurimmaksi osaksi tukusta pakasteena.

Vierailija
4/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kai jokin kokkikoulu on hyvä tuohon alkuun mutta kyllä uskoisin, että monet ovat itseoppineita. Taito se on jokin kun taikinaa pyörittää ja heittää.. Oppimalla vaan.

Vierailija
5/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harkitse vielä. Tai kehitä ainakin joku todella kilpailukykyinen tuote pizzan rinnalle. Jos rehellisesti aiot toimia, et pärjää kilpailussa kebabbien kanssa.

Vierailija
6/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo itsensä herra, mutta naimisissa olet duunis kanssa. Olispas kiva kysyy noin parin vuoden päästä jos pääset pizzerian pyörittäjäksi, että miltä se elämä nyt maistuu... Tiedän kun aikas läheltä seuraan miten ihmiset muuttuu ja ahdistuu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 22:55"]

Joo itsensä herra, mutta naimisissa olet duunis kanssa. Olispas kiva kysyy noin parin vuoden päästä jos pääset pizzerian pyörittäjäksi, että miltä se elämä nyt maistuu... Tiedän kun aikas läheltä seuraan miten ihmiset muuttuu ja ahdistuu

[/quote]

Tiedän jotain yrittäjän arjesta, varsinkin aloitteleva, olkoon ala mikä vaan, niin on oltava valmis tekemään työtä ja olla "naimisissa" lähes sen työn kanssa.

Mulla on tavallisuudesta poikkeava idea ja uskon sen kanssa menestymiseen, missään ei ole vastaavaa konseptia hyödynnetty. Uskon jopa siihen, että voisi olla jopa franchaising-idea?

 

Vierailija
8/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Av-mammoilta on turha kysellä tienaamisesta tai yrittäjyydestä. Ne kun mieluiten loisii miestensä lompakoilla, ihan vaan Pyhän Vulvan oikeutuksella, sen jälkeen kun mies on saatu nalkkiin.

 

Onnea yrityksellesi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin Kotipizza-yrittäjäksi ketjuun, sieltä otat opit ja muut tiedot, yrittäjäkoulutus työkkärin kautta, ja omaa pystyyn?

Vierailija
10/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis töihin Kotipizzaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

Vierailija
12/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No höh mitä kommentteja täältäkin löytyy :( Jos haluat pitseriayrittäjäksi niin ei muutakun unelmaa toteuttamaan! Etenkin, jos sinulta löytyy hyvä idea, niin tuo se ihmeessä meidän kaikkien nautittavaksi. Minä voisin mielelläni asioida pitseriassasi. Paljon tsemppiä ja menestystä tulevaisuuteesi, päätätpä ryhtyä pitseriayrittäjäksi tai et. :)

Vierailija
14/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:17"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

[/quote]

no niillähän on ensinnäkin ihan erilaiset uunit niissä pizzerioissa? eikai nyt millään perus kotiuunilla saakaan sitä samaa makua kuin pizzerian pizzoissa on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:17"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

[/quote]

no niillähän on ensinnäkin ihan erilaiset uunit niissä pizzerioissa? eikai nyt millään perus kotiuunilla saakaan sitä samaa makua kuin pizzerian pizzoissa on.

Vierailija
16/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:17"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

[/quote]

 

Ravintoloissa käytettävät pizza-uunit ovat hiukan erilaisia kuin kotiuunit. Tuoreet , laadukkaat raaka-aineet!

Minkä ikänen olet? Maksaisin laadukkaasta pizzasta mielelläni ekstraa. Kokemusta ravintoloista?

Vierailija
17/20 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:26"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:17"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

[/quote]

 

Ravintoloissa käytettävät pizza-uunit ovat hiukan erilaisia kuin kotiuunit. Tuoreet , laadukkaat raaka-aineet!

Minkä ikänen olet? Maksaisin laadukkaasta pizzasta mielelläni ekstraa. Kokemusta ravintoloista?

[/quote]

On niillä erilaiset uunit, tottakai, mutta niin ovat nämä kotioloissa tehdyt pitsatkin aina erilaisia, ei siihen vaikuta uuni. Raaka-aineiden on pakko olla aina laadukkaita ja tuoreita, sehän on itsestään selvää, tai ainakin pitäisi olla jokaiselle.

Ikää 48 ja ei omakohtaista kokemusta ravintola-alasta, muuta kuin asiakkaana.

Vierailija
18/20 |
23.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi Kotipizzassa pitsänvääntäjät näyttävät aina niin vittumaisilta?

Vierailija
19/20 |
23.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.02.2015 klo 00:02"]

Miksi Kotipizzassa pitsänvääntäjät näyttävät aina niin vittumaisilta?

[/quote]

Johtuu varmaan siitä ketjusta, ovat ajaneet ne yrittäjät niin tiukoille.

Vierailija
20/20 |
23.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:17"]

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 23:10"]

Jos ap:n mielestä pitsanpyöritystä tai kebabin valmistusta täytyy erikseen opetella, niin taitaa tuo itsenäinen yrittäjyys olla vähän liian rakettitiedettä.

[/quote]

Kai sitä "pitsaa" leipoo kuka vaan, mutta kun niiden pitäisi olla myös sen oikean pitsan makuisia ja oloisia kaikkineen, samoin kebabit. Tuskin olisi yrittäjyys kovin pitkäikäistä ja kannattavaa jos joku kotikokki alkaisi tekemään pitsoja myyntiin? En ole koskaan kotioloissa tehtyä pitsaa maistanut joka edes vähääkään muistuttaa pitserioissa tehtyjä.

ap

 

[/quote]Etkö tosiaan ole koskaan nähnyt, kun pizzeriassa tehdään alusta loppuun? Kaikki on taikinapalloista lähtien tulee valmiina. Ei siis kovin ihmeellistä levittää pallo littanaksi, laittaa tomaattikastike ja juusto, lätkiä annoskippoihin punnitut täytteet päälle ja heittää uuniin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi viisi