Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi syöt margariinia?

Vierailija
22.02.2015 |

.

Kommentit (59)

Vierailija
1/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
2/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 15:36"]

http://rasvamaksa.info/2013/07/rasvalla-on-valia/

[/quote]

herranjestas mitä paskaa, ja ihmiset vielä uskoo jonkun ylipainoisen kirjoituksia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasva ei aiheuta sydän-ja verisuonitauteja. Vaan kalkki. Pekka Puska vetoaa näihin kuuluisiin tutkimuksiin, joita ei kuitenkaan anna/näytä kun niitä pyytää.
Esim. rypsiöljy oli ennen öljylamppujen öljyä, kun keksittiin sähköt ja öljylle ei ollutkaan käyttöä, niin vähän fiksattiin koostumusta ja lisättiin ruokaympyrään.
Ruokaympyräkin on keksitty juttu.. Se ei perustu mihinkään todelliseen tutkimukseen (=ei näyttöä)
Se on valitettavaa kuinka lääkebisnes/sairaudet hallitsee. Esim. näitä rasvoja. Kolesterolia alentavat levitteet jne. on aivan huuhaata.
Voi, kookosöljy ja oliiviöljy on rasvoista parhaimmat ihan se luonnollisuuden ja puhtauden takia.
Suosittelen lämpimästi katsomaan Areenasta (muistaakseni) tai YouTube, dokkarit rasvainen kupla ja A-talkin voita pöytään, jossa Pekka Puskakin laitetaan aika koville.

Vierailija
4/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 15:16"]-Suomalaisessa margariinissa ei ole käytännössä melkeimpä yhtään transrasvoja
-Becelissä on omega-3 ja omega-6 rasvahappoja (saan aika vähän omega-3 muualta)
-Levittyy leivälle
-Vähemmän kovaa rasvaa, kuin voissa
[/quote]

Kova rasva ei ole haitaksi terveydelle, vaan juuri tuo teollinen moska mitä syöt. Tästähän on ollut uutisissakin paljon nykyään? Samoin omega-6 et tee juuri mitään

Vierailija
5/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 14:33"]

Siitä saa pehmeää rasvaa, levittyy helposti leivälle, sopii leivontaan ja pannulle, edullista. 

[/quote]

Ei kai kukaan paista ruokaansa margariinissa?

Margariini on teollinen valmiste, synteettinen rasva. Miksi pitää syödä synteettistä, kun voi syödä rasvaa sen luonnollisessa ja käsittelemättömässä muodossaan?

Vierailija
6/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

EN syö koska ne on KISSANRASVAA! oovariini <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka sitä moskaa syö? Meillä käytetään joko voita tai oliiviöljyä

Vierailija
8/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sikai, että saisin riittävästi pehmeää rasvaa. 60% Keiju

Vierailija
10/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on liian kovaaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 14:27"]Voi on liian kovaaa.
[/quote]

Uusavuton

Vierailija
12/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pehmeän rasvan saamiseksi, ei käytä juurikaan öljyä ja pähkinöitä ja kalaa en syö. Becel 60% käytössä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyjen kuningas syntyy rypsistä. Muodikas neitsytkookosöljy taas sisältää lähes pelkkää kovaa rasvaa. Laitoimme kasviöljyt terveysjärjestykseen.

Erilaisia kasviöljyjä on markkinoilla kymmeniä, ja erityisesti kylmäpuristettujen öljyjen valikoima on valtava. Kasviöljyjen myyntipuheet ovat täynnä terveysväitteitä.

Onko niistä yksi terveellisempi kuin toinen?

Tärkeintä on pehmeän rasvan suhde kovaan rasvaan, sanoo kliinisen ravitsemustieteen apulaisprofessori Ursula Schwab Itä-Suomen yliopistosta. Hyvässä rasvassa on pehmeitä rasvoja vähintään kaksi kolmasosaa ja kovia rasvoja korkeintaan yksi kolmasosa.

Pehmeää rasvaa ovat kaikki tyydyttymättömät rasvahapot, kovaa rasvaa tyydyttyneet ja transrasvahapot.

Tällä perusteella lähes kaikki kasviöljyt ovat oikein terveellisiä. Terveyssivujen vertailun 20 öljystä valtaosassa on pehmeitä rasvoja 80 prosenttia tai enemmän, eli reippaasti yli kaksi kolmasosaa.

Vain kookos- ja palmuöljy sisältävät enemmän kovaa kuin pehmeää rasvaa. Kookosöljyssä kovaa rasvaa on peräti yli 90 prosenttia eli reilusti enemmän kuin esimerkiksi voissa.

Vierailija
14/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oivariinia tulee käytettyä maun takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä. Käytän voita tai kookosöljyä

Vierailija
16/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska huvittaa. Eikä kiinnosta, mitä muut siitä ajattelee.

Vierailija
17/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 14:30"]

Pehmeän rasvan saamiseksi, ei käytä juurikaan öljyä ja pähkinöitä ja kalaa en syö. Becel 60% käytössä. 

[/quote]

tähän

Vierailija
18/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä saa pehmeää rasvaa, levittyy helposti leivälle, sopii leivontaan ja pannulle, edullista. 

Vierailija
19/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytättekö jotain itsetehtyjä levitteitä, esim. öljystä tehtyjä. Vinkkejä kehiin? Voi on sen verran myrkkyä enemmän käytettynä, etten sitä haluaisi päivittäin käyttää. 

Vierailija
20/59 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokiin käytän öljyjä ja voita, leivälle tätä:

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/378580/Kevytvoi/

Ainesosaluettelo on paljon kivampi kuin margariineissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kuusi