Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sipulin leikkaaminen ja itkeminen

Vierailija
20.02.2015 |

Ei kenelläkään sattuisi olemaan hyvää kikkaa tähän? Olen koittanut leikata veden alla, pitää suojalaseja ja leikata liesituulettimen alla mutta mikään ei onnistu. Silmät ei kestä yhtään sipulia.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla toimii se että hengitän suun kautta sisään ja tavallista voimallisemmin nenän kautta ulos.

Vierailija
2/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

leikkaa sipuli suu auki, toimii

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä säilytän sipulit jääkaapissa ja ei muuten itketä leikatessa!

Vierailija
4/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teroita veitsi

Vierailija
5/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 13:35"]Minä säilytän sipulit jääkaapissa ja ei muuten itketä leikatessa!
[/quote]

Kyllä mua ainakin itkettää.

Vierailija
6/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liotan vedessä pari tuntia ennen. Katselen muualle kun leikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota huikka vettä ja pidä sitä suussa sen aikaa, kun leikkaat. Tai sit jauha samaan aikaan purkkaa.

Vierailija
8/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terävällä, jämäkällä, muttei liian paksulla pikkuveitsellä leikatessa ei itketä. Puolita sipuli ensin pystysuunnassa ja leikkaa sitten päät pois. Sitten vasta kuutioiksi tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras kikka joka toimii: sytytä pari kolme kynttilää aika lähelle sipulia samalla kun leikkaat. Tadaa! No tears!

Vierailija
10/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen aivan järkyttävän herkkä sille sipulin "leikkuuaromille", joten sipulin leikkaaminen on aina järkyttävää tuskaa. Ostin tupperwaren sipulisilppurin, niin nyt ei tarvitse kuin nopeasti sipuli laittaa neljään osaan (ei niin paljon roiskeita) ja silppurilla halutunkokoisiksi paloiksi. On paljon inhimillisempää nyt. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

joku sanoi suuhun vettä tai sokeripala suuhun

Vierailija
12/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terävällä veitsellä leikkaaminen auttaa. Kannattaa myös harjoitella sitä sipulin leikkaamista, kun se taito on hanskassa ei silppuamisessa mene kovinkaan kauaa eikä vetistelystä tarvitse kärsiä pitkään. 

 

Jotkut pitävät sipuleita vedessä, jääkaapissa tai pakastimessa ennen leikkaamista, mutta minusta niistä lähtee silloin maku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tähän auttaa yksinkertaisesti kunnon kokkiveitsi. Wusthof on meillä käytössä. Kun veitsi on terävä, se leikkaa sipulin niin nätisti ettei mehut karkaa. Minuakin hirvittää leikata sipulia muualla kuin kotona, aina saa kärsiä!

Vierailija
14/14 |
20.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piilolinssit!