Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Makaronilaatiokon munamaito? APUA!

Vierailija
15.03.2006 |

Jon on 400g jauhelihaa ja pussi makaronia, paljonko laitatte munamaitoa? Ja uunissa tuntiko?



(Olen hyvä kokki mutta tätä ruokaa en jostain syystä saa koskaan onnistumaan...)

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

T:4

Vierailija
2/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

t.7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

45 min vai tunti? 200 astetta vai vähemmän. (Tämä seikka siis varmaan pilaa makaroonilaattikkoni - pidän liian pitkään uunissa)

Vierailija
4/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uppoo 4 munaa ja iso kolpakko maitoa, vajaa litra varmaan. Jos ei meinaa neste määrä riittää niin kaadan lisää maitoa ja vähän sekottelen.. Päälle iso keko JUUUUUUSTOA!

Vierailija
5/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tuntuu että pinta kuivuu liikaa, laita folio tai mahd. kansi päälle, tai juustoraastetta.

Vierailija
6/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylläpä tunnen olevani onneton... ;) Hih!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

(400g pussi makaronia ja 400 g jauhelihaa)



Munamaito: 1-2 munaa (2 jos ovat pieniä), lisäksi 4-5 dl maitoa.

Vierailija
8/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja 45 min / 200 astetta ilman kantta.

Makaronivellin tekijät taas paikalla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi tekee taas kannen alla ja ihan hyvää tulee niinkin.

Vierailija
10/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

2-3 munaa

maitoa niin paljon että lodju peittyy mukavasti, joskus lisään vielä makaronikeitinvettä

uunissa niin kauan kunnes munamaitoseos on " hyytynyttä" eli neste mitä sieltä tulee on kirkasta, ei maitomaista.

Kokeile haarukalla sielä lodjusta, jos ei tule enää maitomaista nestettä niin lodju on valmista. Kirkas neste ei haittaa mitään, voit toki pitää laatikkoa niin kauan uunissa että sekin häipyy mutta kuivuu samalla kyllä lodju. Itse pidän mehevästä laatikosta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
15.03.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


eli 1 muna/2 dl nestettä, niin onnistut taatusti.



Miten laatikkosi muka epäonnistuu ?? Onko makaronit liian löysiä/kovia ? Mitä?