Makaronilaatiokon munamaito? APUA!
Jon on 400g jauhelihaa ja pussi makaronia, paljonko laitatte munamaitoa? Ja uunissa tuntiko?
(Olen hyvä kokki mutta tätä ruokaa en jostain syystä saa koskaan onnistumaan...)
Kommentit (11)
45 min vai tunti? 200 astetta vai vähemmän. (Tämä seikka siis varmaan pilaa makaroonilaattikkoni - pidän liian pitkään uunissa)
Uppoo 4 munaa ja iso kolpakko maitoa, vajaa litra varmaan. Jos ei meinaa neste määrä riittää niin kaadan lisää maitoa ja vähän sekottelen.. Päälle iso keko JUUUUUUSTOA!
Jos tuntuu että pinta kuivuu liikaa, laita folio tai mahd. kansi päälle, tai juustoraastetta.
Kylläpä tunnen olevani onneton... ;) Hih!
(400g pussi makaronia ja 400 g jauhelihaa)
Munamaito: 1-2 munaa (2 jos ovat pieniä), lisäksi 4-5 dl maitoa.
ja 45 min / 200 astetta ilman kantta.
Makaronivellin tekijät taas paikalla...
Anoppi tekee taas kannen alla ja ihan hyvää tulee niinkin.
2-3 munaa
maitoa niin paljon että lodju peittyy mukavasti, joskus lisään vielä makaronikeitinvettä
uunissa niin kauan kunnes munamaitoseos on " hyytynyttä" eli neste mitä sieltä tulee on kirkasta, ei maitomaista.
Kokeile haarukalla sielä lodjusta, jos ei tule enää maitomaista nestettä niin lodju on valmista. Kirkas neste ei haittaa mitään, voit toki pitää laatikkoa niin kauan uunissa että sekin häipyy mutta kuivuu samalla kyllä lodju. Itse pidän mehevästä laatikosta :)
eli 1 muna/2 dl nestettä, niin onnistut taatusti.
Miten laatikkosi muka epäonnistuu ?? Onko makaronit liian löysiä/kovia ? Mitä?
T:4