Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kerman korvaaminen smetanalla?

Vierailija
05.01.2015 |

Kannattaako? Poropiirakan pohja on jo melkein valmis, kunnes hoksasin ettei ole ruokakermaa täytteeseen. Smetanaa löytyy ja 2,5 dl purkki kuohukermaa.Kermaa tarvitaan n. 5 dl alkuperäiseen ohjeeseen. Tuleekohan mitään jos laitan smetanaa ja tuon kuohukerman?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee ja luultavasti parempaa kuin reseptin ohjeella.

Vierailija
2/3 |
05.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei noista ruokakermoista mihinkään ole. Laita vaan kermaa ja smetanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee parempaa - ja huomattavasti rasvaisempaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi yksi