Miten teen lämmintä glögiä?
Kommentit (2)
Otat sakset ja leikkaat pahvitetrasta kulman pois. Sitten kaadat haluamasi määrän glögiä puhtaaseen kattilaan tai kasariin ja laitat avatun glögipakkauksen jääkaappiin. Laitat kattilan tai kasarin liedelle ja väännät nupista lämmön täysille. Odotat, että glögi alkaa kiehua. Siirrät kattilan tahi kasarin toiselle levylle ja väännät lieden lämpönupin nollille. Kaadat kuumaa glögiä mukiin ja laitat halutessasi sekaan rusinoita ja mantelia (kokonaisia tai lastuja). Sekoittelet lusikalla, kunnes juoma on juotavan lämpöistä. Glögi kiehuu tosi nopeasti, joten saat helposti lämmitettyä kattilaan/kasariin jääneen juoman uutta kupillista varten, mikäli se on jo ehtinyt haaleta.
Mikrossa ei tule maistuvaa glögiä. Se on sama juttu kuin teeveden kanssa.
Liedellä.