englannin kielen taitava leivontaosaaja! Reseptin suomennosta
http://www.cookingclassy.com/2014/09/die-banana-cake-vanilla-bean-frosting/
Löysin tämän surffaillessa ja näyttää todella hyvältä. Harmi vaan etten osaa englantia ja leivontataidotkin ovat aika heikot :/
Kommentit (7)
Ingredients
1 1/3 cups (286g) granulated sugar
1 cup (218g) sour cream
2 large eggs
1/4 cup (2oz) unsalted butter, softened
1 1/2 cups (368g) mashed overripe bananas (from about 3 large)
2 tsp vanilla extract
2 cups (290g) all-purpose flour
1 tsp baking soda
1/2 tsp salt
Frosting
1/4 cup unsalted butter, softened
1/4 cup + 3 Tbsp heavy cream
Seeds of 1 vanilla bean
2 1/2 cups powdered sugar
Directions
For the cake:
Preheat oven to 350 degrees. Butter a 13 by 9-inch baking dish then set aside.
In the bowl of an electric stand mixer fitted with the paddle attachment (or in a large bowl and using an electric hand mixer), cream together sugar, sour cream, eggs and butter (occasionally scrape down bowl throughout mixing process). Stir in mashed banana and vanilla extract. Add the flour, salt and baking soda then mix well.
Pour batter into prepared baking dish, spread into an even layer and bake in preheated oven until toothpick inserted into the center comes out clean, about 25 - 30 minutes. Cool completely on wire rack before frosting.
For the frosting:
In the bowl of an electric stand mixer fitted with the paddle attachment (or using a mixing bowl and hand mixer), mix together butter, powdered sugar and vanilla bean seeds. Slowly add in heavy cream and mix until smooth and fluffy. Spread over cooled cake. Store cake in refrigerator in an airtight container. Let rest and room temperature a bit before serving.
En ole ap, mutta kopioin sen nyt hänen puolestaan ettei arvon kakkosen tarvitse soittaa täällä suutaan.
Ainekset 1 1/3 kuppia (286g) sokeria 1 kuppi (218g) hapanta leipää, 2 valtava muna 1/4 cup (2oz) suolatonta voita, 1 1/2 kuppia (368g) muussattu kypsiä banaaneja (3 chief päässä) pehmeä make 2 tl vaniljasokeria louhinta 2 kuppia (290g) tavallinen, sämpyläjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa 1/4 cup suolatonta voita, Frost, 2 puoli kupillista raskasta leipää, 1 vaniljatanko apua papu sen pöly suunta 1 / 4 cup + 3 lusikka notkea anna kakun, koska sokeri: 350 astetta Kuumenna uuni. 13 9-tuuman pellille voita ja laita sivuun. Up kiinnitys varustettu sähköinen viritys sekoittaa levyn (tai iso kulho sähköinen käsi sekakäyttöä.), Ja leipää yhdessä sokeri, hapan leipää, munia ja voita (joskus sekoitusprosessi aikana levy alas haalimaan). muussattu banaani ja vanilja uutetta viheltää. Seuraavaksi sekoita hieno jauhot, suola ja ruokasoodaa. Kaadetaan valmis pannulla ja akku, täytä hammastikku lisätään keskustassa noin 25-30 minuuttia, ja pyhä uunissa kunnes kerros leipää ja leviämistä. Frost ritilällä kokonaan ennen Cool. Frost for: kiinnitys (tai käytä sekoitettu tammet) asennettu sähköinen asema sekoitettu levy, voita, tomusokeri ja vaniljasokeri siemenet sekoitus. Vähitellen tasaiseksi ja kermainen raskas kerma ja sekoita. Cool kakku levitä. Ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa Store kakku. Levossa ja tehkäämme pieni huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
Ingredients
1 1/3 cups (286g) granulated sugar
1 cup (218g) sour cream
2 large eggs
1/4 cup (2oz) unsalted butter, softened
1 1/2 cups (368g) mashed overripe bananas (from about 3 large)
2 tsp vanilla extract
2 cups (290g) all-purpose flour
1 tsp baking soda
1/2 tsp salt
Frosting
1/4 cup unsalted butter, softened
1/4 cup + 3 Tbsp heavy cream
Seeds of 1 vanilla bean
2 1/2 cups powdered sugar
Directions
For the cake:
Preheat oven to 350 degrees. Butter a 13 by 9-inch baking dish then set aside.
In the bowl of an electric stand mixer fitted with the paddle attachment (or in a large bowl and using an electric hand mixer), cream together sugar, sour cream, eggs and butter (occasionally scrape down bowl throughout mixing process). Stir in mashed banana and vanilla extract. Add the flour, salt and baking soda then mix well.
Pour batter into prepared baking dish, spread into an even layer and bake in preheated oven until toothpick inserted into the center comes out clean, about 25 - 30 minutes. Cool completely on wire rack before frosting.
For the frosting:
In the bowl of an electric stand mixer fitted with the paddle attachment (or using a mixing bowl and hand mixer), mix together butter, powdered sugar and vanilla bean seeds. Slowly add in heavy cream and mix until smooth and fluffy. Spread over cooled cake. Store cake in refrigerator in an airtight container. Let rest and room temperature a bit before serving.
Hyvä ap, kokeilepa nettisanakirjaa. Kopioi resepti vaikkapa sana kerrallaan, niin kyllä se siitä.
Samoin google-kääntäjästä on paljon apua. Tällaisen version heitti minulle:
To Die For Banana Cake vaniljatanko Kuorrutus
Prep Aika: 15 minuuttia
Cook Aika: 25 minuuttia
Tuotto: Noin 20 annosta
ainekset
1 1/3 kuppia (286g) kidesokeri
1 kuppi (218g) smetanaa
2 isoa munaa
1/4 cup (2oz) suolatonta voita, pehmennetty
1 1/2 kuppia (368g) muussattu ylikypsiä banaaneja (noin 3 isoa)
2 tl vaniljasokeria
2 kuppia (290g) kaikki tarkoitukseen jauhoja
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
kuorrutus
1/4 cup suolatonta voita, pehmennetty
1/4 cup + 3 rkl kermaa
Siemenet 1 vaniljatanko
2 1/2 kuppia tomusokeria
ohjeet
Sillä kakku:
Kuumenna uuni 350 asteeseen. Voi 13 9 tuuman vuokaan sitten syrjään.
Vuonna kulhoon sähköinen stand mikseri varustettu mela liitetiedostona (tai isossa kulhossa ja käyttämällä sähköinen käsi mikseri), kerma yhteen sokeri, smetana, munat ja voita (joskus silottaa kulhoon koko sekoitus prosessi). Sekoita muussattu banaani ja vanilja uutetta. Lisää jauhot, suola ja ruokasoodaa sitten sekoita hyvin.
Kaada taikina valmis vuokaan, levitä tasaiseksi kerrokseksi ja paista uunissa kunnes hammastikku lisätään keskustassa tulee ulos puhtaana, noin 25-30 minuuttia. Täysin jäähtyä ritilällä ennen kuorrutus.
Saat kuorrutus:
Vuonna kulhoon sähköinen stand mikseri varustettu mela liitetiedostona (tai käyttämällä kulhoon ja käsi mikseri), sekoita voita, tomusokeri ja vaniljasokeri siemenet. Hitaasti lisätä kermaa ja sekoita tasaiseksi ja kuohkeaksi. Levitä jäähtynyt kakku. Säilytä kakku jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa. Anna levätä ja huoneenlämpöön hieman ennen tarjoilua.
Voihan kökkö. AV hukkasi julkaisun yhteydessä reseptin rivityksen alkuperäissivulta. Kääntäjässä rivitys säilyi. Näköjään eri ihmiset saavat erilaisia käännöksiä, vaikka on sama tuote. (5 vrt. 4)
Arvelen, että 350 astetta on sitten Farenheiteja. Celsiuksena se on noin 176 astetta.
http://www.metric-conversions.org/fi/lampotila/fahrenheit-celsius.htm
[quote author="Vierailija" time="31.12.2014 klo 01:50"]
Ainekset 1 1/3 kuppia (286g) sokeria 1 kuppi (218g) hapanta leipää, 2 valtava muna 1/4 cup (2oz) suolatonta voita, 1 1/2 kuppia (368g) muussattu kypsiä banaaneja (3 chief päässä) pehmeä make 2 tl vaniljasokeria louhinta 2 kuppia (290g) tavallinen, sämpyläjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa 1/4 cup suolatonta voita, Frost, 2 puoli kupillista raskasta leipää, 1 vaniljatanko apua papu sen pöly suunta 1 / 4 cup + 3 lusikka notkea anna kakun, koska sokeri: 350 astetta Kuumenna uuni. 13 9-tuuman pellille voita ja laita sivuun. Up kiinnitys varustettu sähköinen viritys sekoittaa levyn (tai iso kulho sähköinen käsi sekakäyttöä.), Ja leipää yhdessä sokeri, hapan leipää, munia ja voita (joskus sekoitusprosessi aikana levy alas haalimaan). muussattu banaani ja vanilja uutetta viheltää. Seuraavaksi sekoita hieno jauhot, suola ja ruokasoodaa. Kaadetaan valmis pannulla ja akku, täytä hammastikku lisätään keskustassa noin 25-30 minuuttia, ja pyhä uunissa kunnes kerros leipää ja leviämistä. Frost ritilällä kokonaan ennen Cool. Frost for: kiinnitys (tai käytä sekoitettu tammet) asennettu sähköinen asema sekoitettu levy, voita, tomusokeri ja vaniljasokeri siemenet sekoitus. Vähitellen tasaiseksi ja kermainen raskas kerma ja sekoita. Cool kakku levitä. Ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa Store kakku. Levossa ja tehkäämme pieni huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
[/quote] Hahaa hahahaa!
Ei missään nimessä 350astetta. Ne on fahrenheiteja. Vastaa ehkä 180 celsiusta.
[quote author="Vierailija" time="31.12.2014 klo 00:55"]
http://www.cookingclassy.com/2014/09/die-banana-cake-vanilla-bean-frosting/ Löysin tämän surffaillessa ja näyttää todella hyvältä. Harmi vaan etten osaa englantia ja leivontataidotkin ovat aika heikot :/
[/quote] Et sitten edes viitsinyt kopioida sita tahan vaan jonkun pitaa sekin tehda, not interested.