Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teen joululaatikoita, pakasteeseen vai jääkaappiin odottamaan paistoa?

Vierailija
22.12.2014 |

Niin.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja aattona tietysti tarkoitus paistaa.

Vierailija
2/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En varmaan olis tehnyt niitä tänään... eilen olisin vielä pakastanut ja huomenna olisin tuupannut jääkaappiin. Mutta tänään...? 1 päiväksi ei viitsisi pakastaakaan kun heti saa ottaa sulamaan, mutta säilyykö muna ja kerma keskiviikolle asti.

Ehkä tekisin vain soseen valmiiksi ja loppuun sitten aattona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pakastaisi enää vaan jääkaappiin. Näin ajattelin itse roimia

Vierailija
4/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on just perunalaatikko imeltymässä uunissa, ajattelin antaa sen olla ainakin ysiin asti, jolloin otan sen pois ja teen massan valmiiksi ja laitan yöksi jäähtymään kuistille. Huomenna paistelen ja aattona sitten vaan lämmitän. Porkkana- ja lanttulaatikot tein jo viikko sitten pakkaseen. 

Vierailija
5/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee tänään valmiiksi, laitat jääkaappiin ja paistat huomenna. Aattona voit lämmittää. Varsinkin lanttulaatikosta saat maukkaampaa, jos annat keitetyn soseen ilmaantua esim. puolivuorokautta.

Vierailija
6/6 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin. Justiinsa uunista otettu laatikko ei ole niin hyvää kuin sellainen joka on vetäytynyt kylmässä.
Oon tehnyt soseita valmiiksi ja vien muassani maalle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän yksi