Maistuuko teistä kahvi oikeasti hyvälle?
Vai juotteko sitä vain siksi koska se piristää? Minusta se on ihan kamalan makuista.
Kommentit (32)
Kyllä mä tykkään.
Kunnon kahvi etenkin aamulla maistuu pirun hyvältä.
Kahvi maistuu pahalta ja juon maitokahvia vain jotta herään aamulla.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 19:37"]Kahvi maistuu pahalta ja juon maitokahvia vain jotta herään aamulla.
[/quote]Laita kello herättämään
Kahvi (maidolla) on ihanaa. Harmi kyllä en pysty juomaan sitä kuin 1 kupin päivässä tai loppupäivän kädet tärrää ja hikoilee kofeiinin vuoksi :( Piristävää vaikutusta kahvilla ei kuitenkaan muhun ole vaan olen ihan yhtä väsynyt aamuisin join sen aamukahvini tai en.
Kahvin tuoksu on kyllä vielä parempi kuin maku.
Kahvi on pahaa, ei todellakaan maistu. En ole koskaan tykännyt.
Aamulla riittää lasillinen vettä ja menoks.
On hyvää! Mitään muuta ruokaa en maailmassa tarvitse kun vaan kahvin saan pitää!
Tuoreista pavuista jauhettu Cappuccino aamulla ja espresso päivällisen päätteeksi.
Keskiluokkaiseen Moccamaster-kuraan en koske. Monillehan teistä joku Presidentti on sitä parasta.
Laadukas tummapaahtoinen kahvi on hyvää, mutta normaali suomalainen suodatinkahvi on yleensä pahaa. Keitän aamuisin yhden espressokupillisen mokkaa mutteripannulla. Kahvijauheena käytän Jyväskylän Papusta ostettua Guatemalalaista tummapaahtoista luomukahvia, on ihan todella hyvää! :)
Samoilla linjoilla muiden kanssa. Juon tummapaahtoista kahvia, yleensä lattea joka on ihanan pehmeän makuista. Myös cappucinosta pidän. Sen sijaan pahinta myrkkyä on vaaleapaahtoinen, parkkihappoinen huoltoaseman suodatinkahvi. Hyi prkl.
Onpas vaikea kysymys. Ei se ainakaan pahalle maistu. Ehkä kahvinautinto perustuu johonkin kokonaisvaltaisempaan. Aamulla herätessä on ihanaa haistella kahvin tuoksua, istua rauhassa alas, juoda lämmintä juomaa ja rauhoittua vaikka sanomalehden ääreen. Noissa hetkissä on aina hyvä fiilis. Lasi vettä ei korvaa tuota arjen luksusta.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 19:50"]
Laadukas tummapaahtoinen kahvi on hyvää, mutta normaali suomalainen suodatinkahvi on yleensä pahaa. Keitän aamuisin yhden espressokupillisen mokkaa mutteripannulla. Kahvijauheena käytän Jyväskylän Papusta ostettua Guatemalalaista tummapaahtoista luomukahvia, on ihan todella hyvää! :)
[/quote]
Ja samalla haistelen ruusuntuoksuisia pierujani :)
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 19:32"]
Vai juotteko sitä vain siksi koska se piristää? Minusta se on ihan kamalan makuista.
[/quote]
Riippuu merkistä.Brazil on pehmeän makuista,sitä joisin mieluiten.Joku Extra-kahvi on niin hirveän makuista,ettei se uppoa kuin äärimmäisessä rahapulassa ja kofeiininituskassa. Ensisijaisesti juon kahvia kyllä vaikutuksen,en maun takia.
Pahaa se on, mutta ehkä siihen on jotenkin koukussa, koska jos ei yhtenä päivänä saa kahvia, seuraavana päivänä pitää juoda kuppitolkulla.
Kyllä kahvi on oikeasti älyttömän hyvää. Kermakahvi sokerilla on sellaista ekstraluksusgurmeeta, mitä ei tule juotua kuin juhlissa, koska ei sellaista kaloripommia viitsi arkena litkiä.
Oi kyllä! <3 Mä rakastan kahvin makua. Pelkkää kahvia, ilman sokeria tai maitoa makua laimentamassa. Ah mikä nautinto.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 19:32"]
Vai juotteko sitä vain siksi koska se piristää? Minusta se on ihan kamalan makuista.
[/quote]
Minkälaista kahvia olet juonut, vasta jauhettuna kunnollinen kahvi pressopannulla laitettuna on vahvaa, silti pehmeän makuista. Tilasin juuri Saksasta muutaman kilon papuja.
Terveisiä suuresta maailmasta! Mukavaa, että vielä joku kysyy, että pidättekö kahvista. Itseäni hymyilytti oma kömpelyyteni kun päivällä piokkesin minulle uuteen kahvilaan ja minulla kesti, hetki, että ymmärsin, kun minulta kysyttiin, että millaisen kahvin haluaisn. Sain sanotuksi, että kiitos vain sen tavallisen. Myyjä rypisti ehkä hitusen otsaansa, mutta ymmärsi kyllä heti, mitä olin vailla, kun jatkoin että robusta. Mutta ilmeisesti hän oletti, että olisin tilannut, jorkun erikoisemman-kavin, kun kyseissä kahvilassa niitä olisi ollut tarjota, toistakymmentä erilaista.. Aiheen vierestä. Osaalko muuten joku suositella Tampereelta kahvilaa, jossa kahvi tarjottaisiin pöytään, eikä niinkuin usein Suomessa kahvilassa on tapana, että ensin marssitaan tiskille josta haetaan kahvi ja sitten kävellään sen kanssa pöytään. - Annan, myös lisäpisteitä, jos paikassa on myös jotain gluteenitonta, purtavaa.
[quote author="Vierailija" time="27.10.2014 klo 19:47"]Tuoreista pavuista jauhettu Cappuccino aamulla ja espresso päivällisen päätteeksi.
Keskiluokkaiseen Moccamaster-kuraan en koske. Monillehan teistä joku Presidentti on sitä parasta.
[/quote]
No joo, en nyt tiedä noista luokkajaoista kahvin suhteen. Itse ostin ekan espressokeittimen v 2003 ja se on nyt mulla töissä vielä käytössä,kotiin ostin juuri uuden joka myös jauhaa pavut koska entinen hajosi. Olen ihan duunari mutta ehkä tiedostavampi sellainen,normi kahvi on aina pahempaa olkoon vaikka mitä kahvia ja juuri jauhettu ja millä keittimellä. Ihmetyttää vieläkin miksi osa jengistä pitää espressoa ihme hifistelynä..no joo onhan se maultaan loistavaa,jo tuoksusta voi erottaa monta vivahdetta! Buffa-aamiasella hotellissa saa kyllä kuraa, ei ne ole aitoa espressoa nähnyttkään!
Minua ei kahvi piristä. Juon kahveja, joista itse pidän, tummapaahtoista lähinnä. Perinteinen suomalainen suodatinlitku harvemmin omassa suussani maistuu hyvältä.