Mitä laitatte maitorahkan joukkoon?
Maitorahka - tuo urheilijoiden trendiruoka... Mitä syötte sen kanssa/sekoitatte joukkoon? Vinkkejä kaivataan!
Kommentit (28)
Avokadoa, marjakeittoa, mansikoita, mustikoita, puolukoita, mustaherukoita, vaniljaa, pellavarouhetta. Blenderin kautta.
Mä oon varmaan viimeinen mohikaani, joka laittaa rahkan joukkoon kermavaahtoa ja marjoja :D
kermavaahto ja marjat onkin paras! Tai makea puolukkahillo.
Marjoja / hedelmiä / pähkinöitä / leseitä / bonnen hedelmäsosetta
+ liraus vettä
-> blenderiin
Mä laitan ananasta, paloina purkista. Ihan parasta.
Marjoja. Makean mielihaluun ostan joskus purkin säilykehedelmiä ja sotken rahkaan.
[quote author="Vierailija" time="02.10.2014 klo 21:08"]
Miksi sinne pitäisi laittaa mitään? Laitatko maitoon mehua, jotta maistuisi erilaiselle?
[/quote]
En tiedä muiden makutottumuksista, mutta mun mielestä se maistuu melkoselta puulta ja happamaltakin yksinään... Kai se sellaisenaankin menisi siis alas, mutta mielummin laittaisin sinne joukkoon jotain, että tulisi makua:)
Vaniljasokeria tai mansikoita ja sokeria.
Granaattiomenaa ja lusikallinen itsetehtyä mysliä.
[quote author="Vierailija" time="02.10.2014 klo 21:08"]
Miksi sinne pitäisi laittaa mitään? Laitatko maitoon mehua, jotta maistuisi erilaiselle?
[/quote]
Sä varmaan syöt esim. lihan sellaisenaan? Mitä turhaan laittaa suolaa ja pippuria päälle, tai salaattia ja kastiketta kylkeen?
Mustikoita ja pähkinöitä. Omenaa tai banaania. Joskus purkkiananasta, mut siinä on aika paljon sokeria.
No esim:
- Puolukoita/karpaloita + hunajaa + pähkinöitä/siemeniä/mysliä
- Marjoja: makeat, kuten vadelma/mustikka menevät sellaisenaan ilman makeutusta
- Mehukeittoa (kokeile Valion banaani-mansikka: kuulostaa ällöttävältä, mutta toimii tosi hyvin!)
- ½-1 purkkia ananasmurskaa (ananasmehussa)
Ai niin ja "makean" rahkan saa myös lisäämällä jauhettua vaniljaa ja mahdollisesti vähän sokeria/vaniljasokeria. Nam. :)
Lisäksi käytän rahkaa monesti nesteen korvikkeena sämpylätaikinassa, tulee tosi pehmeitä sämpylöitä. Mutta se onkin jo eri juttu.
[quote author="Vierailija" time="02.10.2014 klo 21:15"]
Mä laitan ananasta, paloina purkista. Ihan parasta.
[/quote]
mä ananasmurskaa.
En oo urheilija, mutta viime talvena tuli syötyä rahkaa aika paljon. Talvella appelsiinit on mehukkaita, laitoin niitä paloina, oli pikkusen hyvää.
Itse tehtyä punaviinimarjahilloa.
Miksi sinne pitäisi laittaa mitään? Laitatko maitoon mehua, jotta maistuisi erilaiselle?