Missä vika??!!
Teen lihapullia ja ne ei maistu miltään muulta kun korppujauholta. Laitan:
2 dl vettä
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
400g jauhelihaa
Sipuli
Mustapippuri
Paprikajauhe
Chili
En todellakaan oo mikään huippukokki ja siksi tuo ohjekin on suoraan netistä. Voisiko korppujauhot korvata jollain? Tai jättää pois. Oon ihan tumpelo ja siksi toivon, että saan asiallisia vastauksia. Onko mammoilla hyviä, helppoja ohjeita?
Kommentit (4)
Mä teen kermaviiliin :) sipulikeittopussi, korppujauhoja, pippuria ym mausteita mielen mukaan. Kananmunaa en laita ollenkaan.
Mä en nykyään käytä koskaan korppujauhoja lihapullissa. Mun mielestä ne maistui aina läpi, vaikka laittais kuinka vähän ja vaikka olis itse tehnyt ne korppujauhot. Kun käyttää hyvää jauhelihaa, ja paistaa pullat uunissa, niistä tulee aivan ihania! Tykkään itse siis kiinteistä pullista, kuohkeuttahan tuo korppujauholisä tuo pulliin, sitä ei käy kiistäminen.
Ja muistithan laittaa suolaa, ainakaan tuossa listassasi sitä ei ollut? Sitä kannattaa lisätä :)
Liian varovasti oot laittanut mausteita.
Ja alkuperäisessa ohjeessa oli 1,5 dl ja itse vähensin määrää, muttei auttanut :D