Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun teet jauhelihakeiton,

Vierailija
01.10.2014 |

Maustatko jauhelihan ennen keittoon lisäämistä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti.

Vierailija
2/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina ja vahvasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai! Voiko sen tehdä jotakin muutenkin.

Vierailija
4/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin vaan kysäistä, kun itsekin iät ja ajat j-lihakeittoa tehdessäni oon sen maustanut. Nyt huvikseni luin reseptejä eikä missään sanottu että jauheliha pitäisi maustaa ennen lisäämistä keittoon. :)

ap

Vierailija
5/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti maustan joka kerta. Ja melko vahvastikin.

Vierailija
6/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mitään kovin kummoisia mausteita pistä, paistan voissa ja pippuria lisään paistaessa, suolaa myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voissa paisto keittoa varten? Itse jätän kyllä sen rasvan pois, paahdan pannulla ja maustan, milloin mitenkin, pohjan keittona on aina kuitenkin fondy.

Vierailija
8/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en. Maustan vasta keiton. Ja en vahvasti, olen Pph ja teen ruokaa lasten makuun (+yksi pippuriallerginen ryhmässä), lähinnä suola, oregano, sipuli, valkosipuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
01.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustan. Lihaliemikuutiolla ja hiukan grillimaustetta