Millä hakusanoilla löydän reseptejä kun haluan
tehdä yhtä paksun ja muhenvan tortun kuin mitä kahviloissa näkee. Semmoinen 1cm ohut littana omanpiirakka ei ole yhtään houkuttelevan näköinen. Miten siitä saa semmoinen muhevan 5cm paksun?
Kommentit (3)
Amerikkalaiset klassikot (tai versiot klassikoista) ovat usein todella muhkeita ja korkeita. Eli googlaamalla "amerikkalainen" + mitä haluat tehdä niin löytyy reseptejä. Esimerkkeinä omenapiirakka, cookies, brownies, juustokakut, jne.
[quote author="Vierailija" time="27.08.2014 klo 10:52"]
Amerikkalaiset klassikot (tai versiot klassikoista) ovat usein todella muhkeita ja korkeita. Eli googlaamalla "amerikkalainen" + mitä haluat tehdä niin löytyy reseptejä. Esimerkkeinä omenapiirakka, cookies, brownies, juustokakut, jne.
[/quote]
Miksi ihannoit Ameriiiikkaaa ? Leivokset eivät varmasti ole kotoisin jenkeistä, kaikki siellä on apinoitu
euroopasta, ihan kaikki.
Jos nyt vaikka teet omenapiirakkaa, niin googlaa vainka kuohkea omenapiirakka, täyteläinen omenapiirakka tai paksu omenapiirakka.