Kuohukerman päiväys 22.8. Roskiinko?
Vai voiko kerman vielä käyttää johonkin, esim. pannukakkuun tai uuniruokaan? (Purkkki on siis tietenkin avaamaton.)
Kommentit (12)
Roskiin. ja ensi kerralla tarkempana sen jääkaapin sisällön kanssa, ap!
Tee vaikkapa kakku, piirakka tms. johon kuuluu laittaa hapanta kermaa.
Avaa pakkaus ja tee vielä aistinvarainen varmistus ennen käyttöä.
Avaa ja haista, kyllä sen huomaa, jos on huonoa. Tuskin on.
On tuo jo vanha, heitä pois. Vajaan viikon verran päiväyksestä voisin vielä käyttää, mikäli kerman kypsentää laatikkoruoassa tms.
Tee hapankermakakku, googleta ohje. Ihanan makuinen kahvikakku. Helppo tehdä.
Hmm.. äiti teki kyl yli viikon vanhasta kuivakakkua 70 ja 80 luvulla, et eikähän ne nykyään paremmin vielä säily.
No avaa ja haista + kaada pieni tilkka lavuaariin ja katso onko se mennyt aivan mannapuuroksi :D
Lehdistä saa lukea paljonkin kuinka suomalaiset heittävät vielä käyttökelpoisia/hyviä ruokia roskiin surutta heti, kun päivämäärä umpeutuu. Nyt tiedän ketkä niitä heittävät, AV-mammat.
Kannattaa siis avata purkki ja todeta itse voiko vielä käyttää, uskon, että voi hyvinkin esim. pannariin tai piirakkaan.
En käyttäisi.