Säilytätkö voiveistä jääkaapissa?
Mä säilytän margariinirasian päällä.
Joskus kokeilin sitäkin, että tein pienen viillon margariinirasian kanteen ja sujautin veitsen siitä läpi, mut ei ollu kauhean näppärä mun mielestä.
Kommentit (12)
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 18:44"]Leikkaan itse aina reiän kanteen, josta veitsi mahtuu sisään. Inhoan sitä, kun käytettyä veistä pidetään kannen päällä, jolloin kansi on rasvainen.
[/quote]
No en mä rasvaista veistä siinä kannen päällä pidäkään. Sitä inhoan minäkin.
Putsaan aina rasvat veitsestä pois ennen jääkaappiin laittoa.
Ap
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 18:46"][quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 18:44"]Leikkaan itse aina reiän kanteen, josta veitsi mahtuu sisään. Inhoan sitä, kun käytettyä veistä pidetään kannen päällä, jolloin kansi on rasvainen.
[/quote]
No en mä rasvaista veistä siinä kannen päällä pidäkään. Sitä inhoan minäkin.
Putsaan aina rasvat veitsestä pois ennen jääkaappiin laittoa.
Ap
[/quote]
Talouspaperilla.
Margariinirasian päällä pidän rasvasta pyyhittyä veistä minäkin.
En. Otan aina uuden veitsen ja likainen tiskiin. Tiskikoneeseenhan mahtuu niitä likaisia voiveitsiä vaikka tuhat kappaletta.
En ymmärrä muutenkaan miksi se täytyy jääkaappiin pistää?
Mulla on sellainen varresta käyrä voiveitsi (tupperware?), joka mahdollistaa veitsen pidon voirasiassa, koska kannen saa kiinni.
Minäkin säilytän veistä rasian päällä. Ei tulis mieleenkään ottaa aina uutta.
Säilytän juurikin kannen päällä. Pyyhkäisen veitsen aina puhtaaksi joten kansi ei ole rasvainen. Leipää tulee syötyä niin harvoin/niin usein että ei ole järkeä ottaa aina uutta kun tiskiä tulee muutenkin niin harvoin Kahden hengen taloudessa..
Kuka kumma laittaa veitsen jääkaappiin? En ole ikinä ennen kuullut moisesta. Veistä käytetään, se laitetaan tiskiin ja rasia jääkaappiin.
Ei todellakaan likaisia veitsiä jääkaapissa. Kuinka usein teillä sitä voita päivän aikana käytetään jos veitset loppuu kesken? Ei meillä olla jatkuvasti voipaketilla sorkkimassa.
Leikkaan itse aina reiän kanteen, josta veitsi mahtuu sisään. Inhoan sitä, kun käytettyä veistä pidetään kannen päällä, jolloin kansi on rasvainen.