Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Terveellinen ja maukas tapa valmistaa broilerin fileepihvejä?

Vierailija
09.08.2014 |

Olisiko joillakin teistä jakaa hyviä vinkkejä maustamattomien broilerin fileepihvien valmistamiseen ja maustamiseen? Ei mielellään mitään kovinkaan rasvaista, juustoja tai kermaa, vaan nimenomaan terveellisiä, mutta silti maistuvia reseptejä hakusessa :) niin, että fileepihvit voisi syödä esim. lisukesalaatin tai paistettujen vihannesten kera.

 

suuret kiitokset kaikille vastaajille! Itse en saa kyseisiä pihvejä maistumaan hyvälle sitten millään...

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:20"]

Olisiko joillakin teistä jakaa hyviä vinkkejä maustamattomien broilerin fileepihvien valmistamiseen ja maustamiseen? Ei mielellään mitään kovinkaan rasvaista, juustoja tai kermaa, vaan nimenomaan terveellisiä, mutta silti maistuvia reseptejä hakusessa :) niin, että fileepihvit voisi syödä esim. lisukesalaatin tai paistettujen vihannesten kera.

 

suuret kiitokset kaikille vastaajille! Itse en saa kyseisiä pihvejä maistumaan hyvälle sitten millään...

[/quote]

No, et varmaan saa hyvälle maistumaan ilman rasvaa. Jos haluat terveellistä ja maukasta niin unohda rasvattomuus.

Vierailija
2/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi mitä pönttöpäitä täällä on ap:lle vastannut. Ap kysyy terveellistä ja kevyttä reseptiä ja saa vastaukseksi että laita vaan rasvaa ja kermaa :D voi jättää vastaamatta jos ei osaa vastata kysymykseen. Broileri ja kala kasviksilla ovat terveellisempiä ja kevyempiä vaihtoehtoja kuin possun tai naudan liha kermassa tai juustossa lillumassa.

Mä ap laitan kanan usein uunissa. Pilkon kanan, laitan oliiviöljyä runsaasti sekä lisään mausteita ja kasviksia mukaan. Ananaspalatkin (laita uuniin kanan kaveriksi) käy kanan ja riisin kanssa kivasti. Ananasmehua voi lorauttaa kastikkeeksi myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.08.2014 klo 00:19"]

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:20"]

Olisiko joillakin teistä jakaa hyviä vinkkejä maustamattomien broilerin fileepihvien valmistamiseen ja maustamiseen? Ei mielellään mitään kovinkaan rasvaista, juustoja tai kermaa, vaan nimenomaan terveellisiä, mutta silti maistuvia reseptejä hakusessa :) niin, että fileepihvit voisi syödä esim. lisukesalaatin tai paistettujen vihannesten kera.

 

suuret kiitokset kaikille vastaajille! Itse en saa kyseisiä pihvejä maistumaan hyvälle sitten millään...

[/quote]

No, et varmaan saa hyvälle maistumaan ilman rasvaa. Jos haluat terveellistä ja maukasta niin unohda rasvattomuus.

[/quote] Kylla saa hyvaa ihan minimaalisella rasvalla. Googleta chicken paillard. Paillard on tasaisen ohut, paistuu tasaisesti parissa  minuutissa. Mausteena voi kayttaa vaikka dijon sinappia, majoneesia, curryjauhetta, melkein mita tahansa ja hyvaa tulee. Et tarvitse kermaa etka juustoa ja niin nopea etta laita kaikki muu ensin valmiiksi.

Vierailija
4/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:46"]

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:40"][quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:38"]

 

Eläinperäiset rasvat eivät ole terveellisiä[/quote]

 

Et seuraa aikaasi.

[/quote]

 

Et seuraa ammattilaisten antamia terveyssuosituksia.

[/quote]

Ammattilaiset suosittelevat sitä mitä heidän käsketään suositella.

Vierailija
5/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista fileepihveihin pannulla molemmille puolille ruskea pinta oliiviöljyssä. Mausta molemmltapuolilta suolallaa ja mustapippurilla. Paiston jälkeenvoit puristaa vielä sitruunan mehua päälle. Laita valmiiksi lämnmenneeseen uuniin (200 astetta) 10 minuutiksi, jotta kypsyvät, kuten kanan pitääkin. Ei tule kuivia.

Vierailija
6/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyä ja salvian lehtiä pannulle ja paista ja lisää sitruunaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.08.2014 klo 00:30"]

Voi mitä pönttöpäitä täällä on ap:lle vastannut. Ap kysyy terveellistä ja kevyttä reseptiä ja saa vastaukseksi että laita vaan rasvaa ja kermaa :D voi jättää vastaamatta jos ei osaa vastata kysymykseen. Broileri ja kala kasviksilla ovat terveellisempiä ja kevyempiä vaihtoehtoja kuin possun tai naudan liha kermassa tai juustossa lillumassa.

 

Mä ap laitan kanan usein uunissa. Pilkon kanan, laitan oliiviöljyä runsaasti sekä lisään mausteita ja kasviksia mukaan. Ananaspalatkin (laita uuniin kanan kaveriksi) käy kanan ja riisin kanssa kivasti. Ananasmehua voi lorauttaa kastikkeeksi myös.

[/quote]

Voi mikä pönttöpää :D Ei tiedä ettei eläinrasvat ole epäterveellisiä :D

Vierailija
8/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällaisia tein viikko sitten mökillä:

Suikaloin, maustoin (suola, pippuri, sitruunamehu) ja ruskistin fileet, nostin sivuun.

Sitten tein periaatteessa ihan tavallisen kantarellikastikkeen, ilman sipulia tällä kertaa, siihen mausteeksi mm vähän jeeraa, ruokakermaa, palautin fileesuikaleet porisemaan hetkeksi pannulle. Tarkistin maut, syötiin uusien perunoiden kanssa ja oltiin kaikki tyytyväisiä. 

(Sitruuna on muodossa tai toisessa ehdoton kantarellin mauste, mutta kannattaa edetä varovasti.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noi fileet on tosiaan usein vähän kuivia ja mauttomia. Itse marinoin ne yleensä, laitan pussiin öljyä, sitruunaa, timjamia ja valkosipulia. Yön yli jääkaapissa ja paisto pannulla. Ovat maukkaita ja mehukkaita. Ei kannata kypsentää yli, ihmiset tekevät sen virheen usein kun raakaa kanaa pelätään niin paljon.

Vierailija
10/25 |
10.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan kanat astiaan, päälle oliivi\rypsiöljyä niiin että kanat peittyvät. Sitten raastettua sitruunankuorta, sitruunamehua, sitruuna\mustapippuria ja suolaa. Murskattua valkosipulinkynttä sekaan myös. Annan maustua väh 30min. sitten paistan pannulla :) Laita pannulle loraus tuota marinadia kun alat paistamaan. Tulee mehukasta ja hyvää! :) Ohje on jostain Blogista, löytyi Googlesta haulla "maailman paras marinadi" tai jotain. Anteeksi jos on kirjoitusvirheitä tai epäselvää tekstiä, olen vähän humalassa:D mutta tuo on hyvä ohje! :) Tulee oikeasti tosi mehevää ja mehukasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa oikea tapa on jättää ne kauppaan ja ostaa jotain oikeasti terveellistä ja hyvää

Vierailija
12/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten rasvaisuus on terveellisen vastakohta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:22"]Ainoa oikea tapa on jättää ne kauppaan ja ostaa jotain oikeasti terveellistä ja hyvää

[/quote]

mikä on oikeasti terveellistä ja hyvää? Eikö maustamatonta broileria nyt kehoiteta syömään? Erityisesti jos laihduttaa.

Vierailija
14/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan pannulla oliiviöljyssä. Rouhin myllystä suolaa, mustapippuria ja chilimausteseosta päälle. Tosi hyvää salaatin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eläinperäiset rasvat eivät ole terveellisiä, toki kasviperäisiä saa ja täytyykin käyttää. Käytän rasvaa joka päivä, mutta kohtuudella, ja herkutteluhetkinä sitten esim. rasvaisen ja herkullisen juuston muodossa. Eikai juustoja j kermaa tarvitse jokaiseen ruokahetkeen sijoittaa, varsinkin, jos haluaa rasvaprosentin pysyvän kohtuu alhaisena. Nyt haenkin broilerin fileepihvireseptiä, esim. Vinkkejä maustamisesta ja valmistustavasta terveelliselle lounaalle. Jos rasvan määrä ei vaikuttaisi terveyteeni, niin tottahan toki tekisin uppopaistettuja aurajuustokanoja.ap

Vierailija
16/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:38"]

Eläinperäiset rasvat eivät ole terveellisiä[/quote]

Et seuraa aikaasi.

Vierailija
17/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:40"]

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:38"]

Eläinperäiset rasvat eivät ole terveellisiä[/quote]

Et seuraa aikaasi.

[/quote]

ja ilmeisesti rasvaprosenttini alentuminen 3:ssa vuodessa 27:stä 18:sta ei missään nimessä johdu siitä, että olen vähentänyt eläinperäisiä rasvatuotteita, enkä tehnyt juuri muuta? Mikäköhän muu voisi olla syynä, kun en ole muuta tehnyt, kun jättänyt juustot pois ruokavaliostani, muuten pitänyt kaiken samana? 

 

No, en jksa tapella tästä todellakaan, jos oma kehoni pitää hyvinkin paljon siitä, että syön rasvani lohena, kananmunina ja kasviperäisinä öljyinä kohtuudella nautittuna. Jos te muut olette yhtä hyvässä kunnossa kuin minä syömällä joka aterialla juustoa ja kermaa, niin upeaa teille!

 

miksei voi vaan pitäytyä aiheessa, ja kertoa, jos on reaseptejä, joissa ei käytetä mainitsemiani asioita. Moralisoinnin ja paasaamisen voi jättää muihin aloituksiin.

Vierailija
18/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:40"][quote author="Vierailija" time="09.08.2014 klo 22:38"]

Eläinperäiset rasvat eivät ole terveellisiä[/quote]

Et seuraa aikaasi.

[/quote]

Et seuraa ammattilaisten antamia terveyssuosituksia.

Vierailija
19/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista öljyssä valkosipulin kanssa. Lisää lopuksi soijakastike ja limemehu. Suola tarvittaessa. Makua löytyy.

Vierailija
20/25 |
09.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen broilerit aina uunissa, paistaessa niistä tulee helpommin kuivia. Kanalientä sen verran että broiskut peittyy, kasviksia sekaan ja oman maun mukaan voi vielä lisätä mausteita. Noin puoli tuntia-40 min reilussa 200 asteessa, jonka jälkeen lisään soppaan hieman riisiä ja annan olla niin kauan että riisit on kypsiä. Helppoa arkiruokaa.