soijarouhe asiaa
Sellasta kyselisim jos joku viisas meikäläistä valaisis eli mitä toi soijarouhe niin ku on? Onko kovinki terveellistä? Eikö sitä just käytetä lihan tilalla ruuissa ja mausteta niin ku lihaa? Paljon maksaa ja minkä kokosis pusseis tai paketeissa myydään??
En oo ite päässy kauppoihin kattomaan kun oon mökillä ja vasta maanantaina menos kauppaa ja jotenki ois kiva tietää vähän enemmän kyseisestä tuotteesta.
Kiitos jos joku viitsii vastata
Kommentit (2)
Halpaa ja hyvä. Laita mausteita sekaan, omnom. Oma mies ei ole yhtään tajunnut, kun olen korvannut jauhelihan jo pitkään sillä. Hehehe, kehuu vaan miten on hyvää. En aio kertoa sille totuutta, kun se on juuri sellainen tyypillinen putkiaivoinen "lihaa syövä valkoinen heteromies".
Pian soijanakit ja -makkarat kehiin. Mies varmasti tykkää!
Maksaa muutaman euron 500g pussi, ite oon jatkanu sillä jauhelihaa enkä huomaa kyllä maussa eroa, ihan mautonta möttöö. Kai se terveellisempää on kuin punainen liha joten ihan hyvä sitä ois just vaikka makaronilaatikkoon laittaa vaihteeks