Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivonta apua!

Vierailija
09.06.2014 |

Millä voi korvata voin kun sitä jäi puuttumaan 40g. Ennemmän maitoa? Teen raparperipiirakkaa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Margariini, rypsiöljy. Oliiviöljy on huono kun se maistuu liikaa. Eipä tuota rasvaa oikein muulla voi korvata kuin jollain rasvalla, tai sitten käytät vaan vähemmän.

Vierailija
2/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä nyt leivonnassa voi auttaa, mutta yhdyssana-apua saat: leivonta-apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilkkanen rypsiöljyä, mutta ei sitä 40 grammaa vaan vähemmän.

Vierailija
4/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se leivonta siihen 40g kaadu. laitat vastaavasti vähän vähemmän myös jauhoja niin taikinasta tulee hyvä (vain vähän pienempi)

Vierailija
5/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anteeksi kirjoitusvierheet kirjoitan puhelimella.

Kiitos vinkeistä käytän rypsiöljyä.

Ap

Vierailija
6/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anteeksi kirjoitusvierheet kirjoitan puhelimella.

Kiitos vinkeistä käytän rypsiöljyä.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon laittanut monesti vähän jogurttia, kermaviiliä tai rahkaa jatkeeksi! Hyvää tulee! 

Vierailija
8/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulta saat voita. Tarvitsen jotain öljyä ruis-puolukkamuffinssiin, en tiedä yhtään mitä öljyä siihen voi laittaa. Löytyy ketjuöljyä, oliiviöljyä, rypsiöljyä, juoksevaa rypsiöljyä vai laitanko jotain muuta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.06.2014 klo 11:34"]

Margariini, rypsiöljy. Oliiviöljy on huono kun se maistuu liikaa. Eipä tuota rasvaa oikein muulla voi korvata kuin jollain rasvalla, tai sitten käytät vaan vähemmän.

[/quote]

 

Tuo oliiviöljyjuttu on makuasia. Itse tykkään sen mausta leivonnaisissa, ja käytän siksi sitä rasvana. Mutta useimmat suomalaiset vierastaa sen makua ainakin perinteisimmissä leivonnaisissa joten joku muu öljy heille parempi. Rypsiöljyistäkään ei kannata käyttää niitä ekstra neitsyt kylmäpuristettuja jos ei halua että öljyn maku tulee läpi - ne edulliset laadut on sopivan mauttomia.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi seitsemän