Leivonta apua!
Millä voi korvata voin kun sitä jäi puuttumaan 40g. Ennemmän maitoa? Teen raparperipiirakkaa.
Kommentit (9)
Enpä nyt leivonnassa voi auttaa, mutta yhdyssana-apua saat: leivonta-apua.
Tilkkanen rypsiöljyä, mutta ei sitä 40 grammaa vaan vähemmän.
Ei se leivonta siihen 40g kaadu. laitat vastaavasti vähän vähemmän myös jauhoja niin taikinasta tulee hyvä (vain vähän pienempi)
Anteeksi kirjoitusvierheet kirjoitan puhelimella.
Kiitos vinkeistä käytän rypsiöljyä.
Ap
Anteeksi kirjoitusvierheet kirjoitan puhelimella.
Kiitos vinkeistä käytän rypsiöljyä.
Ap
Oon laittanut monesti vähän jogurttia, kermaviiliä tai rahkaa jatkeeksi! Hyvää tulee!
Minulta saat voita. Tarvitsen jotain öljyä ruis-puolukkamuffinssiin, en tiedä yhtään mitä öljyä siihen voi laittaa. Löytyy ketjuöljyä, oliiviöljyä, rypsiöljyä, juoksevaa rypsiöljyä vai laitanko jotain muuta?
[quote author="Vierailija" time="09.06.2014 klo 11:34"]
Margariini, rypsiöljy. Oliiviöljy on huono kun se maistuu liikaa. Eipä tuota rasvaa oikein muulla voi korvata kuin jollain rasvalla, tai sitten käytät vaan vähemmän.
[/quote]
Tuo oliiviöljyjuttu on makuasia. Itse tykkään sen mausta leivonnaisissa, ja käytän siksi sitä rasvana. Mutta useimmat suomalaiset vierastaa sen makua ainakin perinteisimmissä leivonnaisissa joten joku muu öljy heille parempi. Rypsiöljyistäkään ei kannata käyttää niitä ekstra neitsyt kylmäpuristettuja jos ei halua että öljyn maku tulee läpi - ne edulliset laadut on sopivan mauttomia.
Margariini, rypsiöljy. Oliiviöljy on huono kun se maistuu liikaa. Eipä tuota rasvaa oikein muulla voi korvata kuin jollain rasvalla, tai sitten käytät vaan vähemmän.