Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Gluteiiniton vs. tavallinen pasta?

Vierailija
29.03.2014 |

Ollaan koko perhe siirrytty gluteiinittomiin pastoihin vaikka tietääksemme kukaan ei keliakiasta kärsikään. Ero olotilassa on ihan uskomaton! Pasta-aterian jälkeen ei tule enää ollenkaan sellaista samanlaista turvonnutta, ylensyönyttä oloa kuin aiemmin tavallista pastaa käyttämällä aina tuli. Pakko siis suositella.

Onko muilla kokemuksia gluteiinittoman tai tavallisen pastan puolesta ja/tai vastaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gluteeniton - ei gluteiiniton. Mutta kiva kun olosi on parempi. 

Vierailija
2/5 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten voi olla niin mahdottoman vaikeaa suurelle osalle ihmistä sanoa GLUTEENITON?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon keliaakikko ja syön siis gluteenitonta pastaa. Mä kyllä ainakin oon pastan jälkeen ähkyssä, örps. Kunnon kooman sillä saa, mahtava olo! Taitaa olla korviesi välissä koko juttu!

Vierailija
4/5 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten päädyitte, ap, tuohon ratkaisuun? Oletko tietoinen gluteenittoman pastan vaaroista ja haitoista?

Vierailija
5/5 |
29.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiva, jos olo on hyvä, mutta mitä sanoo kukkaro? Gluteeniton dieetti on huomattavasti kalliimpi kuin normaali. Vai kuulutteko ns. hifistelijöihin tässäkin asiassa. Valitsette mielenne mukaan normaalin tai gluteenittoman ravintoaineen. Sehän on peräti muotia juuri nyt.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kuusi