Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mun piti tehdä sisäpaistista stroganoffia mutta
25.01.2014 |
huomasinkin että liha on paahtopaistia. Onnistuuko yhtä hyvin, pitääkö leikata jotenkin erilailla? Vai lähdenkö vaihtamaan lihaa?
Kommentit (4)
[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 10:15"]
Onnistuu hyvin. Leikkaa kuten sisäpaistikin.
[/quote]
kiitti :) ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mitä tarkoitat "lähdenkö vaihtamaan lihaa"?
Varaa vähän enemmän kypsymisaikaa.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 10:14"]
huomasinkin että liha on paahtopaistia. Onnistuuko yhtä hyvin, pitääkö leikata jotenkin erilailla? Vai lähdenkö vaihtamaan lihaa?
[/quote]
Ei mitään väliä mitä paistia on:) Kaikki hautuu kun tarpeeksi hauduttaa. Kulmapaisti, sisäpaisti, ulkopaisti tai paahtopaisti. LIhaa kun lihaa...
Alue: Aihe vapaa
Onnistuu hyvin. Leikkaa kuten sisäpaistikin.