Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Imelletty perunalaatikko pysyy vaan löysänä!

Vierailija
23.12.2013 |

Olen pitänyt uunissa jo 2,5 tuntia eikä se meinaa ollenkaan mennä kiinteämmäksi.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eihän sen kuulukaan kiinteytyä mitenkään huomattavasti. Kypsää se on, senkun otat pois vaan.

Vierailija
2/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Senhän ei ole tarkoitus olla perunamuusin paksuista.

Eri asia jos se vaikuttaa kastikkeelta..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä se on! Sen kuuluu olla löysää!

Vierailija
4/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.12.2013 klo 21:22"]

Senhän ei ole tarkoitus olla perunamuusin paksuista.

 

Eri asia jos se vaikuttaa kastikkeelta..

[/quote]Se vaikuttaa kastikkeelta. On nyt vielä lanttulaatikon kanssa 200 asteessa ja otan kohta pois kun lasken lämpötilan 150 asteeseen lanttulaatikolle toiseksi tunniksi. Mut porkkanalaatikko jäi vähän liian vaaleaksi, taidan sen heittää lanttulaatikon kaveriksi takaisin :) ap

Vierailija
5/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja se jähmettyy sit viiletessään. Menee vähitellen "kasaan".

Vierailija
6/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sä oot laittanut liikaa nestettä siihen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

just tuli täällä löysät housuun

Vierailija
8/8 |
23.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kato vaikka pornovideoita netissä niin eiköhän se siitä kovetu

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän yhdeksän