Millä tavalla syöt omenan?
Viipaloitko veitsellä paloja vai haukkaatko suoraan itse omppua? Itse kuulun tuohon jälkimmäiseen (brutaaliin) ryhmään ja olen töissä se outous ;)
Kommentit (8)
Pesen ja lohkon valmiiksi paloiksi. En voi haukata, tekee pahaa sylkirauhasissa. Hyi, oikein kylmät väreet menee kun ajatteleekin.
Pesen fairylla ja syön kuorineen. En pilko.
Salaatissa paloiteltuna, muuten en ollenkaan. Enkä voisi puraista kokonaisesta, hyi, inha ajatuskin. Omenat maistuu yleensä ottaen aika pahalta, paitsi salaatissa. Etenkin ne vihreät omput, hyh. Sellainen oikein jauhoinen makea omppu on ihan hyvää, en vaan tiedä lajiketta, onko kotimainen vai ulkomainen. Joskus siis sellaista maistanut lapsena ja tykkäsin.
Pilkon lohkoiksi. Minuakin inhottaa ajatus haukata kokonaisesta omenasta. Kamalaa upottaa etuhampaat kirpeään ja kovaan omenaan.
Kuorin. Lohkon neljään osaan karan ympäriltä ja syön sitten käsin ne lohkot.
Halkaisen kahtia, kaivan siemenet ja kannat pois, syön puolikkaat. Suoraan puusta (tai maasta) syön kokonaisena.
Pesen ja lohkon. Mulla on leukanivelessä häikkää enkä voi avata suuta niin paljon auki, että voisin haukata kunnolla.
Kaupan omenat kuorin ja joko lohkon paloja tai haukkaan suoraan.
Anoppilan pihassa kasvaneita omenoita syön sellaisenaan, pesemättä, kuorimatta ja haukkaamalla.