Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ällöttävät ravintoloiden keittiöt!

Vierailija
03.01.2014 |

Laittakaas tiskiin ällöjä juttuja, mitä ravintoloiden keittiöissä tapahtuu! Minulla on jonkin verran ystäviä ravintola-alalla töissä ja heiltä oon kuullut mitä hullumpia juttuja keittiön puolelta. Esim. eräässä ravintolassa on kuulemma useampaan otteeseen uunivalmis pizza tippunut lattialle ja silti laitettu asiakkaalle. Ja toisessa jätetään lautaset pesemättä asiakkaiden jäljiltä, pyyhkästään vaan paperilla ja uus á la carte annos pöytään. 

 

Mitä ällötyksiä te ootte kuullu/nähny?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Astiat ei tuu puhtaaks ku tiskareihin ei vaihdeta vesiä tarpeeks usein! Tällaset pikkujutut hygienian kans unohtuu monessa raflassa. 

Vierailija
2/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nää on taas näitä moneen kertaan väritettyjä tarinoita joita kuullut tutuntutuntutulta. Olen 20 vuotta työskennellyt ravintola-alalla, ja pahin minun näkemäni juttu on, että asiakas palautti annoksen jossa oli hius päällä, keittiössä kokki nappasi hiuksen pois, asetteli annoksen uuden näköiseksi ja antoi takaisin saman annoksen, asiakas kiitteli kun sai niin nopeasti "uuden" annoksen. Uuden tekemisessä olisi mennyt 20 min. Muistaakseni oli kyseessä monen sentin paksuinen pihvi kypsänä, joten kypsennys kestää kauemmin.

Yököttää tuokin, mutta älkää hyvät ihmiset kaikkia tarinoita uskoko :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nää on taas näitä moneen kertaan väritettyjä tarinoita joita kuullut tutuntutuntutulta. Olen 20 vuotta työskennellyt ravintola-alalla, ja pahin minun näkemäni juttu on, että asiakas palautti annoksen jossa oli hius päällä, keittiössä kokki nappasi hiuksen pois, asetteli annoksen uuden näköiseksi ja antoi takaisin saman annoksen, asiakas kiitteli kun sai niin nopeasti "uuden" annoksen. Uuden tekemisessä olisi mennyt 20 min. Muistaakseni oli kyseessä monen sentin paksuinen pihvi kypsänä, joten kypsennys kestää kauemmin.

Yököttää tuokin, mutta älkää hyvät ihmiset kaikkia tarinoita uskoko :)

Vierailija
4/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anteeksi, tuli aika moneen kertaan sama viesti, kun tapletilla matkassa :D terv 3,4,5

Vierailija
5/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti kun sotkit ketjun.

Vierailija
6/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ravintola-alalla ja itseäkin usein ällöttää mitä työparit tekee. Olen ollut harjoittelussa paikassa, jossa vanhaakin tavaraa ladeltiin asiakkaille ja kokki vetää röökiä pakkasessa, eikä pomo välittänyt.

Koulukaveri kertoi, että työharjoittelussa ollessaan oli paikassa, jossa keittiöpäällikkö poltti samaan aikaan, kun teki ruokaa. Lattiat olivat hävyttömässä kunnossa. Ravintola on ollut suljettunakin usein. Onhan siis näitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon sitä mieltä ettei tollasilla karvan nyppimisillä yms. hienosäädöillä ole mtn väliä mut olis hienoa jos sellane perus hygienia olis kunnossa, mikä ihmisillä on kotonaankin! 

Vierailija
8/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko että ravintolassa hedelmiä/vihanneksia pestään myrkyistä ennen käyttöä. Aika on rahaa eikä sitä kukaan huomaa/maista vaikka myrkyt syödään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiken näköistä olen itsekin kuullut, kebab-pizzeria säilytti kebablihat tuulikaapissa, koska siellä oli kylmempi kuin kylmiössä. Nythän kuluttajille on ratkaisu, oiva-hymymerkki, joka ei ole keskiarvo vaan huonoiten saatu tulos yksittöisestä kohdasta. Itse olen jokusen vuoden kokkina toiminut ja en ole koskaan nähnyt lattialle tippuneita ruokia laitettavan jakoon. Tosin toimin pisteessä, jossa käy terveystarkastajat useammin kuin ns normaalisti. Ja kumihanskoja käytetään. Nuo röökaavat kokit kertoo enemmäkin työn tappotahtisuudesta, ruokataukoa ei ehdi pitää, juomaan ei ehdi, etenkin kun evira kieltää syömisen ja juomisen keittiöllä. Joten röökataan sit työajalla, työn lomassa, kun vettäkään ei saa juoda, vaikka 300-asteinen parila huutaa vieressä...

Vierailija
10/10 |
03.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiken näköistä olen itsekin kuullut, kebab-pizzeria säilytti kebablihat tuulikaapissa, koska siellä oli kylmempi kuin kylmiössä. Nythän kuluttajille on ratkaisu, oiva-hymymerkki, joka ei ole keskiarvo vaan huonoiten saatu tulos yksittöisestä kohdasta. Itse olen jokusen vuoden kokkina toiminut ja en ole koskaan nähnyt lattialle tippuneita ruokia laitettavan jakoon. Tosin toimin pisteessä, jossa käy terveystarkastajat useammin kuin ns normaalisti. Ja kumihanskoja käytetään. Nuo röökaavat kokit kertoo enemmäkin työn tappotahtisuudesta, ruokataukoa ei ehdi pitää, juomaan ei ehdi, etenkin kun evira kieltää syömisen ja juomisen keittiöllä. Joten röökataan sit työajalla, työn lomassa, kun vettäkään ei saa juoda, vaikka 300-asteinen parila huutaa vieressä...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kuusi