Lue keskustelun säännöt.
Nyt pitäisi alkaa tekemään karjalanpaistia
05.10.2013 |
saas nähä miten ukon käy. en oo koskaan tehnyt :O
Kommentit (4)
Karjalanpaisti on yksi niistä ruuista, joiden "ainoita aitoja ohjeita" on hirmuinen määrä. Kuuluu siis samaan sarjaan kuin paella, burgundinpata, moussaka ja monet muut klassikot. Se ainakin on varmaa, että karjalanpaistissa raaka-aineiden lisäksi oleellista on kypsennystapa. Lihan pitää sekä hautua että paahtua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Muistat vain pitää uunissa sen min. 3 tuntia. Muuten tulee sitkeää.
Yksi helpoimmista ruoista. Siinä ei epäonnistu, kuin hätäiset.
Jos sulla on ohjeita sen tekoon, niin ihmettelen kovasti, jos epäonnistut...