parsakaalissa hometta, voinko käyttää homeettoman osan?
Tarvisin nopeasti neuvoa, eli parsakaalin toisessa reunassa harmaata hometta, voinko käyttää homeettoman puolen ruoanlaittoon (parsakaali paistettaisiin pannulla)
Kommentit (7)
Meidän isovanhemmat tekivät aina niin, että hilloista, säilykkeistä, leivästä, mistä vaan kuorittiin ja leikattiin homeet pois, loppuosa syötiin eikä ne siihen kuolleet.
Minä ainakin käyttäisin.
Jos siihen on muuallekin ehtinyt mennä näkymätöntä homerihmastoa, niin eikö se huuhtelemalla juoksevan veden alla, häivy?
Näyttää siis muualta ihan hyvältä, yhdessä nupussa oli vain harmaata hometta. ap
[quote author="Vierailija" time="09.09.2013 klo 13:31"]
Näyttää siis muualta ihan hyvältä, yhdessä nupussa oli vain harmaata hometta. ap
[/quote]
Leikkaa se pois ja käytä loput. Ihmiset ovat ihan vauhkoja nykyään. Eihän sitä edes syödä raakana.
Joo niin teen, en pääse kauppaan nyt. Raportoin jos tulee vatsanväänteitä.
Periaatteessa se parsakaali on jo täynnä rihmastoa, mutta jos se ei haittaa niin voi kai sen käyttää.