Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

parsakaalissa hometta, voinko käyttää homeettoman osan?

Vierailija
09.09.2013 |

Tarvisin nopeasti neuvoa, eli parsakaalin toisessa reunassa harmaata hometta, voinko käyttää homeettoman puolen ruoanlaittoon (parsakaali paistettaisiin pannulla)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Periaatteessa se parsakaali on jo täynnä rihmastoa, mutta jos se ei haittaa niin voi kai sen käyttää.

Vierailija
2/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän isovanhemmat tekivät aina niin, että hilloista, säilykkeistä, leivästä, mistä vaan kuorittiin ja leikattiin homeet pois, loppuosa syötiin eikä ne siihen kuolleet.

 

Minä ainakin käyttäisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi, ajatuskin etoo.

Vierailija
4/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siihen on muuallekin ehtinyt mennä näkymätöntä homerihmastoa, niin eikö se huuhtelemalla juoksevan veden alla, häivy?

Vierailija
5/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näyttää siis muualta ihan hyvältä, yhdessä nupussa oli vain harmaata hometta. ap

Vierailija
6/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2013 klo 13:31"]

Näyttää siis muualta ihan hyvältä, yhdessä nupussa oli vain harmaata hometta. ap

[/quote]

 

Leikkaa se pois ja käytä loput. Ihmiset ovat ihan vauhkoja nykyään. Eihän sitä edes syödä raakana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo niin teen, en pääse kauppaan nyt. Raportoin jos tulee vatsanväänteitä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi neljä