Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kaikkitietävät av:läiset, kauanko kestää mansikkasoseen sulatus?

Vierailija
24.07.2013 |

Pitäisi illalla tehdä margaritoja ja otan mansikoita sulamaan pakastimesta ( sosetta siis ) riittääkö puoli tuntia sulatusta vai pitääkö olla kauemmin pois pakkasesta että sose on sopivan kohmeista blenderiin? kiitti avusta :)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottaisin pois just ennen ja pyöräytiain miinutin pari sulatusteholla mikrossa, just sen verran että on kohmeista.

Vierailija
2/2 |
24.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu jään tiheydestä eli onko pakaste aivan ankkajäässä vai missä tilassa ja myös ympäristön lämpötilasta. Jos normaali pakastuslämpötila -18 ja kesäillan kuumuudessa sitä sulatat, niin aika nopeasti se sulaa. Mikrossa hyvinkin nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän